RANJIVA NIVES

Nije se mogla suzdržati: Rasplakala se pred kamerama

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nives Celzijus pokazala je svoju ranjivu i emotivnu stranu.

Nives Celzijus diže prašinu gdje god se pojavi. I to s razlogom. Uspješna pjevačica i spisateljica sudjelovanjem u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' pokazala je višestruke talente. Uz pjevanje, otkrila nam je svima da ima glumačke sposbnosti, a isto tako i odličan smisao za humor. Srušila je Nives tako brojne zablude o sebi. Jedna osoba ipak zna Nives u dušu, a to je njezina sestra Matea Maltarić. Razlika između sestara je 12 godina, no bez obzira na to, najbolje su prijateljice.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea - 3 Ljepotica u bijelom Minea u haljini s golim ramenima i neobičnim rukavima osvanula u stilu holivudske dive, o ovom će se izdanju još pričati sigurno

''U njoj vidim baš uzor'', kazala je Matea. Uzorna je bila Nives i u školskim klupama. ''Bila je jako pismena, dobro je pisala što je kasnije i pokazala u svom spisateljskom radu'', otkrio je njezin bivši profesor Želimir Čečula, ravnatelj XIII. gimnazije. Krenula je manekenskim vodama i otišla u Milano, prisjetio se profesor. ''Bila je jako posebna učenica u školi. Uvijek je dolazila u dugim haljinicama, zakopčana do grla''. Uspomene i prijateljstvo veže Nives i sa prijateljicom Sanjom Agić koja kaže da Nives jednostavno morate zavoljeti kada ju upoznate. ''Jako je komična i to me kod nje iznenadilo. Obožavam duhovite ljude.S njom je uvijek zezancija, to mi je veliki plus'', otkrio je dizajner Zoran Aragović.

No, iza svega toga stoji jedna sasvim drugačija Nives. ''Ljudi ne bi rekli, ali ona je stvarno sramežljiva. Iz nje je teško izvući informacije i emocije. Ja sam jedna od rijetkih koja to može'', kazala je Matea. Nives je pak pokazala suprotno. Nakon što je čula sve te lijepe riječi, rasplakala se pred kamerama. ''Ja sam se fakat rasplakala. Da, baš me dirnulo''.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene