Kakav trio

Tri kralja domaće estrade zajedno na turneji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tri kralja domaće estrade - Jasmin Stavros, Dražen Zečić i Mladen Grdović odlučili su ujediniti snage i započeti svoju turneju.

Početna stanica je Čakovec, a dečki najavljuju pravi spektakl dobre zabave. Novi album Jasmina Stavrosa ''Ljubomorni ljudi'' već se nalazi u CD playerima svih obožavatelja zabavne glazbe. Objavljene albume ne broji, a na ovaj je itekako ponosan.

Pogledaj i ovo Jasmin Stavros i Mladen Grdović ''Što reći...'' Domaća estrada suočila se s vijesti za koju su mislili da je nikad neće čuti: ''Bio je velik čovjek i dobra duša, zbog toga nikad neće umrijeti u našim srcima''

>> Veliko finale Rujanfesta: Dražen Zečić napravio show za kraj!

'Na ovom albumu se nalazi sve ono što je bilo najbolje u zadnjih godinu i pol dana tako da mogu kazat za ovaj album da je od 90e godine, kad sam izdao Ljubio sam anđela, na kojem je Umoran, Dao bi sto Amerika, Ljubio sam anđela, Maro Marice, pregršt hitova... prvi put nakon toliko godina, znači 23 godine, se dogodilo da su sami hitovi',
kaže Jasmin.

'A što se tiče nas trojice, svi smo super prijatelji. Ja i Zečić smo puno puta zajedno nastupali, čak smo bili i zajedno u Australiji. S Grdovićem sam snimio Alkohol, znači evo prilike da ponovo zajedno otpjevamo Alkohol. Svi se dobro poznajemo', kaže pjevač, a  što pripremaju na turneji pogledajte u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene