Bila noć

'U Dalmaciji se dicu uči da je Elvis kralj, a Hajduk svetinja'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kao uvertira u najveći derbi hrvatskog nogometa - Dinamo - Hajduk, u Zagrebu se održala tradicionalna 'Bila noć za Hajduka'. Bila je to prilika da se okupe brojne sportske zvijezde te osobe iz javnog i političkog života koje su zaljubljenici u legendarni splitski klub.

Prava fešta od bile boje u Zagrebu. Svi navijači Hajduka okupili su se na jednom mjestu. Stigle su tako i glazbene legende i veliki zaljubljenici u splitski klub Arsen Dedić i Mate Mišo Kovač.

Pogledaj i ovo Lidija i Mišo Kovač Otkrila kako je Ivana Kovač oglasila se nakon otkazivanja Mišina koncerta, zna se i tko će umjesto njega zapjevati na dočeku u Vukovaru

Hajdukovac propustio porod: 'Tko god je bio, rekao je da je odlično'

'Hajduk je najveći klub. Hajduk ne mora biti prvi na tablici, Hajduk je treći, ali je uvijek prvi. Ja sam prošao i Brazil i Australiju i Europu i Hajduk ima najbolju publiku', otkrio je veliki navijač Hajduka Mišo Kovač.

Ljubav Hajduka i Miše seže još od davnih dana. A prenio ju je i na kćer Ivanu. 'Učilo me se dok sam bila mala da je Elvis kralj i da je Hajduk svetinja. Učilo me se još puno drugih stvari, koje sam odbacila, a ove sam prihvatila, tako se to u Dalmaciji uči dicu', pojasnila je kći legendarnog pjevača.

Cijelu atmosferu s 'Bile noći' pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene