FATALNE BRINETE

SVJETSKI, A NAŠE Šarmiraju slavne glumce, a zbog njih s nogu padaju i milijunaši

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovih pet tamnokosih zavodnica rasplamsava maštu i ostavlja bez daha.

Kažu da se plavuše bolje zabavljaju, ali anketa provedena u Velikoj Britaniji, pokazuje da većina muškaraca tamnokose žene smatra više seksi i boljim materijalom za brak. Stoga smo proveli istraživanje u redovima domaćih garavuša i donijeli vam ljestvicu najzanosnijih ljepotica s tamnim uvojcima.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić povratak u 2006. Luka Nižetić vratio omraženu frizuru: "Svi su se grozili i molili me da se ošišam, ali ja sam rekao ne!"

Na peto mjesto najzanosnijih garavuša smjestila se Miss Hrvatske 2015. Maja Spahija.

"Maja Spahija je tipična missica.Ima prekrasnu tu klasičnu ljepotu sa primjesama mediteranskog.
Uz to je prava djevojka iz susjedstva. Druži se sa curama i djevojkama iz kvarta, radi svoj nekakav normalan posao u Šibeniku", govori Barbara Marinović, novinarka portala Dnevnik.hr.

Maja se na izbor za Miss Hrvatske upustila sasvim slučajno, u posljednji trenutak i pobijedila. Pristala je samo za to što pravila od nedavno nalažu da nema prešetavanja u kupaćim kostimima. Majino je srce trenutačno zauzeto, no za svaki slučaj, udvarači, evo čime je možete osvojiti. "Mora biti visok, mora imati lijep osmijeh i mora biti dobar, mora biti šarmantnan i mora biti puna podrška u životu", otkriva Maja.



Četvrto mjesto najljepših crnomanjastih ljepotica zauzela je glumica Kristina Krepela.
"Ima jednu specifičnu ljepotu. Onako kao da je iz bajke. Ima tu tamnu, tamnu, skoro pa crnu kosu i svjetao ten što jako efektno izgleda.Njena privlačnost ne proizlazi samo iz njene fizičke ljepote nego i činjenice da je zbog posla u stanju puno toga napraviti, potruditi se, naučiti", smatra Barbara Marinović.

Kristina je glumila s poznatim glumcima kao što su Gerard Depardieo, Nastasija Kinski i Richard Gere, a za potrebe jednog filma naučila je turski te odjenula burku. "I zanimljiva je star što se dogodi kad vi s partnerom s kojim igrate jedino sredstvo komunikacije je vaš pogled. Kroz taj pogled morate izraziti svoje osjećaje, morate mu reć što mislite i osjećate. Kao glumici meni je to bilo jedno predivno iskustvo", kazala je Krepela.

Sredinu naše ljestvice najzanosnijih domaćih tamnokosih ljepotica osvaja Lana Jurčević.
"Lana Jurčević je pravi komad, ona je zaista zgodna, atraktivna i lijepa žena. Ona igra na kartu seksipila, nije joj se problem skinuti za potrebe snimanja spota, uostalom zašto i ne bi, žena zaista ima šta pokazati", jasna je Barbara Marinović.Ova sexy zavodnica voli se dobro oznojiti u teretani, pojesti burek s vrhnjem, kupovati na tržnici, ali i eksperimentirati.

Drugo mjesto najljepših brineta osvaja Melita Onyshenko, djevojački Fabečić. "Hrvatska Adriana Lima. Zaista podsjeća na nju. U početku su joj te usporedbe možda malo i smetale, sad se s njima već saživjela i kaže da joj to zapravo odgovara.Djevojka je rođena za nekakvu pozornicu i za poziranje jer ima iznimnu ljepotu. Voli pozirati, zna pozirati, sjajno izgleda", govori Barbara Marinović.

Miss Universe Hrvatske 2013. svojom zasljepljujućom ljepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ona je pala na šarm ukrajinskog milijunaša Oleksandra Onyshenka, tamošnjeg bivšeg ministra u Vladi i zastupnika u Parlamentu. Vjenčali su se početkom godine.

I na tronu domaćih najzanosnijih tamnokosih ljepotica je očaravajuća Iva Jerković.

"Iva je bomba. Ona je prekrasna žena. Jedna od najljepših Hrvatica definitivno. Godine joj ništa ne mogu. Stari jako dobro", smatra Marinović. Iva i najhladnokrvnije razoruža svojim osmijehom, a sexy obline utegnutima održava redovitom tjelovježbom. Šuška se da je Ivin ljubavni status - ''zauzeta''. Na njezinoj ruci blješti i zaručnički prsten, no lijepa je manekenka prilično misteriozna i nije otkrila tko je princ koji je došao u njezin život.

Zaručene, u braku, singl ili u nekom zamršenom ljubavnom statusu - nevažno je. Ovih pet tamnokosih zavodnica rasplamsava maštu i ostavlja bez daha.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene