Temperamentni i zgodni

U ŽARU LOME SVE Jesu li oni najzgodniji muškarci u državi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog njih bi i vrijednost dionica naglo počela rasti.

Muškarci iz Dioklecijanova grada slove kao vrlo temperamentni. Možda je upravo to tajna njihova šarma. Iako se ne zna broj reketa, koje je naš najveći teniski as Goran Ivanišević, u žaru polomio na terenu, mnogi će se složiti da definitivno zaslužuje biti broj 1 na listi najšarmantnijih Splićana.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

"Ja mislim da meni još nikad žena nije pristupila, ali nemam ja ništa protiv toga. Nisam ja uopće kompliciran tip. Dosta jednostavna osoba, prošao sam puno toga u životu da bih sad komplicirao, niti sam više u godinama da kompliciram stvari" , rekao je Goran Ivanišević.

Ništa manje privlačan nježnijem spolu nije ni "baby Goran", kako su od milja na početku karijere govorili Mariju Ančiću. Danas 32-godišnji diplomirani pravnik živi u New Yorku kao vrlo uspješan poslovni čovjek. Kad ovako zgodan investicijski bankar u odijelu prošeta Wall Streetom, ne bi nas začudilo i to da vrijednost dionica od uzbuđenja naglo počne rasti.

A kako bi bilo da se na popisu najšarmantnijih Splićana ne nađe jedan imenjak zaštitnika grada podno Marjana. Naš proslavljeni plivač Duje Draganja svojedobno je otplivao i do kalifornijskog sveučilišta Berkley, gdje je diplomirao korporativni menadžment i slavistiku, a prije nekoliko godina odlučio je baviti se i politikom.

A i mi s našom listom idemo dalje. Sigurni smo da nemate ništa protiv što smo još uvijek u bazenu. Savršeno isklesano tijelo i zavodnički pogled legendarnog vratara hrvatske vatrepolske reprezentacije Josipa Pavića samo su još jedan dokaz da vatrepolisti s razlogom, godinama ne silaze s trona kad su u pitanju najzgodniji muškarci. "Imamo dosta visoku razinu osobne higijene. Dvaput dnevno imamo treninge, u bazenu smo stalno i tuširanje. Moramo biti svima privlačni!'', rekao je Josip Pavić. 

No ni da vam se znojan na vratima pojavi još jedan naš proslavljeni vratar, ovog puta nogometni, Stipe Pletikosa, ne biste, slažete se, naše dame, imale ništa protiv. Oprostit ćemo mu i to što je sretno oženjen. "Atraktivan je već godinama i što ide vrijeme niti malo ne gubi na svom šarmu i atraktivnom fizičkom izgledu. Ima jako stabilan obiteljski život, otac je četvero djece i to definitivno daje još jedan plus!", rekla je Barbara Marinović, novinarka portala Dnevnik.hr.

Ivano Balić godinama je slovio za najvećeg zavodnika među našim rukometašima. Kad bi zamahnuo svojom dugom kosicom, mnoge žene ostajale su bez daha. No i u njegovom ljubavnom statusu piše: sretno oženjen. A zbog današnjeg djeda Aljoše Asanovića mnoge su žene zavoljele najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Kad se zbog humanitarne kamapanje za pomoć zlostavljanim ženama i za djecu oboljelu od autizma, na ledu pojavio kao od majke rođen, naš najuspješniji hokejaš Goran Bezina, savršeno isklesanim tijelom sve je ostavio bez daha. "Nije najbolje za muškarca biti gol na ledu zato što je hladno , ali bila je dobra priča oko toga.", rekao je Goran Bezina. Složit ćete se, ima nešto nedoljivo i u splitskom glumcu sa zagrebačkom adresom Robertu Kurbaši. Na šarm njegova lika u seriji "Zlatni dvori", koju pratimo na Novoj TV, pala je i starija kolegica Tamara Šoletić.

S Petrom Grašom završavamo listu najšarmantnijih Splićana. Pjevaču romantičnih balada u prilog svakako ide i činjenica da se, osim za klavirom, i u kuhinji odlično snalazi. "Ja se nadam da to nije jedini razlog, ali i ako je jedini, dobro, ima ljudi koji nemaju nijedan razlog da se nakače na muškarca kojeg vole, a evo ja bar kuham.", rekao je Petar Grašo.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene