Bez zadrške o golotinji

Cetinski opako spustio kolegicama: "Dovoljno je imati nove ci** i gu****"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač Tony Cetinski svojim estradnim kolegama poručio je kako im "želi puno sreće u svlačenju".

Ovog tjedna u vrućoj stolici IN magazina našao se Tony Cetinski. Pjevač je odgovarao na pitanja koje su mu uputili obožavatelji i otkrio brojne dosad nepoznate zanimljivosti o sebi. Pitanja su ga "natjerala" i da progovorio o privatnom životu, ali i o golotinji na estradi i pri tome nije štedio riječi.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

Jednu od najvećih neugodnosti u životu doživio je tijekom jednog nastupa kada je pao s pozornice. "Pao sam iza zastora i više me nije bilo", prisjetio se Tony i otkrio tko su mu najbolji prijatelji s estrade.
"Nina, Vanna, Boris Novković, ali ajde neka bude Boris", odgovorio je Tony.  Otkrio je i kako nije nikada bio ljubomoran na brata Mattea Cetinskog. "Bila je obrnuta situacija jer je on mlađi. Sad sam malo ljubomoran jer sam vidio kako pjeva pa sam se zapitao", iskren je Tony.

Obožavatelje je zanimalo i planira li Tony još djece. Pjevač je ponosan otac sina Kristijana i kćeri Pije, no na tome, ako se njega pita, neće stati. "Planiram još barem dvoje djece, ako dragi Bog da. Nadam se da će biti još djece", rekao je Tony.

Dotakao se i golotinje na estradi i konstatirao kako danas na sceni više nema kriterija.  "Nastojim ne misliti o tome, mislim samo o svom poslu, ali da činjenica je da je nekada bilo dovoljno biti velik poput Beatlesa da bi bio na naslovnici, a danas je dovoljno da se stave nove ci** i gu**** i onda si na naslovnoj. Nema kriterija, ali ne bavim se njima, bavim se samo sobom i svojom karijerom i svakom od njih želim puno sreće u svlačenju", kazao je Tony.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene