OLIMPIJSKI VELIKAN

Progovorio o ljubavi: "Nije tako lako naći osobu koja bi trpila sve te moje izostanke"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tonči Stipanović, koji je na Olimpijskim igrama u Riju osvojio povijesnu medalju za hrvatsko jedrenje otvoreno je progovorio o svojoj djevojci Sandri.

Tonči Stipanović, osvajač srebrne olimpijske medalje u jedrenju,  svoju ljubav prema tom sportu razvio je još kao dijete kad je njegov otac kupio brod. S osam godina se upisao u jedriličarski klub Mornar i već s deset osvojio prvu medalju. To mu je dalo dodatan motiv pa je s 12 godina postao član reprezentacije, no i dalje je bavljenje sportom doživljavao kao dječju zabavu.  ''Nisam ja u glavi imao osjećaj da su to neki veliki uspjesi, nego jednostavno kroz neku igru je to dolazilo sve dok nisam krenuo jedriti u lasera i kad sam počeo tu ostvarivati rezultate i pobjeđivati svjetska i europska nekako se vidjelo da to ide u nekom pravom smjeru'', otkrio je Tonči Stipanović za IN Magazin.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 2 nije skrivala oduševljenje Evo kako je reagirala gospođa Jasminka kada joj je Miroslav Škoro uslužio kavu: Nije propustila nijedan koncert, a za sve je kriva njezina prijateljica!

''Kad dečko ili cura sjednu u brod ljudi koji znaju nešto o jedrenju odmah mogu primjetiti imaju li feeling i talenat da tu stvar voze brzo. Kod Tončija je to bilo odmah vidljivo i bilo je samo pitanje kako to dovesti do ovoga nivoa'', otkrio je Jozo Jakelič, Tončijev trener. Tonči i Jozo surađuju punih 20 godina, a njihov rad je okrunjen prošle godine srebrnom olimpijskom medaljom, prvom u povijesti za hrvatsko jedrenje. ''Ja se i dan danas naježim kad se toga sjetim i kad o tome pričam jer u Londonu sam bio stvarno blizu, završio sam na najgorem mogućem mjestu – četvrtom'', kazao je Tonči i dodao. ''Ali nakon toga u Riju se popeti i kad ti pročitaju ime i stave tu medalju oko vrata stvarno je jedan poseban osjećaj koji se neće nikada zaboraviti''.

Tonči i njegov trener Jozo se već žestoko pripremaju za Svjetsko prvenstvo koje će se u rujnu održati u Splitu i na kojem će se Tonči pokušati revanširati Australcu Tomu Burtonu, koji je u Riju osvojio zlato. Tonči veliku potporu ima i u Sandri, svojoj djevojci, s kojom je u vezi osam i pol godina.  ''Dok je studirala išla je dosta sa mnom na regate kad je to bilo moguće tako da je stvarno upoznala moj sport i mene od jutra do mraka. Stvarno ima razumijevanja i mislim da nije tako lako naći osobu koja bi trpila sve te moje izostanke tako da sretan sam'', priznao je Tonči. Zajedno vole uživati u šetnjama s ljubimcem Satom.

''Ja i Sato smo rođeni na isti dan, 13.6., to se nekako poklopilo '', kazao je Tonči i dodao. ''Voli balun, iako dok je bio štene volio se više igrati s drugim psima, sad je samo balun. Naravno, voli kujice kao i svaki pas, ali je dobar, razigran, veseo, malo smo ga mi razmazili, ali to je sve normalno''. Što nam je još otkrio simpatični Toni, provjerite u videu IN magazina.

 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene