Priznao pred svima

'Za sve ono nije pristojno, sve šporke riči, psovke, za sve sam ja kriv!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon 3 godine rada, Tonči Huljić priveo je kraju svoj drugi album za autorski projekt Madre Badessa.

Novi CD i dokumentarac najavljuje singl 'Guštam', za koji je ovih dana na sjevernoj strani Hvara snimljen i videospot, na čijem je setu bila i naša ekipa.

Pogledaj i ovo Tonči Huljić "Ne nasjedajte!" Tonči Huljić u jednakim problemima kao Thompson i Kolinda, upozorio je i obožavatelje!

Novi hit Vjekoslave i Tončija Huljića

Najpoznatiji hitmejker s ovih prostora, Tonči Huljić, otkrio je i kako je za psovke na novom materijalu kriv on jer se supruga Vjekoslava, koja potpisuje stihove, ograđuje od njegovih ispada, a saznali smo i zašto je iz naziva benda izbacio svoje prezime.

'Radio sam ga kao i prvi, 3 godine. Očito neke stvari jednostavno ne idu brže, a i nemaš pravo na neke greške. To nije jednostavan posao jer ipak uvuče nešto malo matematike u taj muzički rukopis, a ja sam želio što manje matematike, a što više emocija i onoga kako mi dođe', rekao je Tonči.

Iako je cijeli život pisao za druge, u zadnje vrijeme uživa u izvođenju vlastitih uspješnica pa je i sve nove pjesme otpjevao sam.
Stihove za cijeli materijal potpisuje njegova desna ruka, supruga Vjekoslava.

'Vjekoslava je i na ovom cd-u zadužena za tekstove, za sve ono što je pristojno, za sve ono nije pristojno, sve šporke riči, psovke, pizdarije, j**avanja, sad ovo ne možeš stavit na televiziju ili možeš, za to sve sam kriv ja, ja sam stavio, ja sam kriv, mea culpa. To sam dužan reći jer se ona oštro ograđuje od tih mojih ispada', priznao je.

Ljepšoj polovici bračnog para Huljić, je ipak, najlakše pisati za supruga.

'Tu piše što god joj padne na pamet. Čim nisu ljubavne pjesme, a ovdje manje-više nema ljubavnih pjesama, odmah je lako pisat. Život toliko ima tih tema, a nažalost zabavna muzika tretira samo te ljubavne pjesme, a tu se više stvarno nema što kazat', rekao je.
Iz naziva benda, Huljić je odlučio izbaciti svoje prezime pa su sad samo Tonči & Madre Badessa.

'Bolje da sam Tonči nego da sam Huljić, ovo Huljić je stalno tretirano kao karakterna osobina, a ovo Tonči je simpatično. Zgodnije mi je to ime Tonči & Madre Badessa zato što je strancima lakše izgovarat', objašnjava.

Cijeli prilog pogledajte u In Magazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene