Ekskluzivno

Tonči Huljić priprema veliko iznenađenje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

27. prosinca u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održat će se veliki koncert Tončija Huljića i Madre Badesse.

Kako ekskluzivno doznajemo, 27. prosinca u u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održat će se veliki koncert Tončija Huljića i Madre Badesse. A tu nam je informaciju na snimanju svojeg novog videospota ''Gamele'' i potvrdio.

Pogledaj i ovo Sting omiljeni umjetnik Glazbeno putovanje kroz vrijeme: Sting se u svibnju vraća u Zagreb

Puna dva tjedna je Tonči Huljić bezuspješno pokušavao snimiti video spot za singl 'Doma gren' koji je s Madre Badessom izveo na Šibenskoj šansoni.

Kad se Huljić i previše seksa nađu u istoj rečenici - Slijedi ZABRANA!

'Malo sam se umislio da imam neku direktnu komunikaciju s nebom, onda nešto čitam znakove. I onda mi je taman na putu do tamo prešla zmija preko noge, Mariju (režiseru) je uskuhao auto i udrila je bura, koja obično po danu pada, a ovdje se počela dizat u 11 sati. Znači, bilo je potpuno nemoguće snimanje, tjedan dana prije nas je rastjerala kiša, rekoh, nešto tu ne valja', rekao je Tonči.

I pala je odluka da će umjesto 'Doma gren' pripadajući video uradak dobiti pjesma 'Gamele', koja se također nalazi na njegovom novom, hit albumu 'Panika'.

'Svađa ribe koja je netom ulovljena i ribara koji je hoće ispeć. Bit će interesantan spot, imamo dosta ovako tih živopisnih likova unutra', dodaje.

Životopisni likovi su Huljićevi dugogodišnji prijatelji iz Stanića kod Omiša, među kojima je i Anthony Nino Barjak. Ovaj rođeni Sarajlija, bio je jedan od petorice direktora antologijskog cabareta "Crazy horsea" u Parizu! Nino nam je opisao po kojem je kriteriju birao plesačice.

Naš najpoznatiji hitmejker nam je ekskluzivno otkrio kako će 27. prosinca održati veliki koncert u Lisinskom.

'Božićno-novogodišnji poklon. Nakon 2000 koncerata sam spreman da sam nešto odsviram. Bit će interesantno, zabavno', otkriva.

A prije koncerta, Zagrepčani će imati priliku uživati u Huljićevom polusatnom dokumentarcu ''Tonetov život: Bog, lavur, iće i piće'', koji je osvojio i publiku i kritiku.

I dok je njegov prvi samostalni album ''Ka hashish'' bio čisto istraživanje, ovaj drugi 'Panika' je, priznaje, bila borba protiv samoga sebe.

Iako neke njegove kolege komentiraju da se 'Mamić hrvatske estrade' kako nazivaju Huljića, u posljednje vrijeme mnogo promijenio, Tonči ne dijeli njihovo mišljenje.

Huljić nam je za kraj otkrio kako mu sve teže pada razapetost između pisanja za sebe i svoj gušt i pisanja za druge.

'Sad moraš jako pazit što radiš, da ne iznevjeriš ljude koji vole jedan dio tebe, a da nisam puno ranio sebe, ha ha, da nisam izgubio puno krvi.''

Prilog u cijelosti pogledajte u IN Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene