Imaju što za pokazati

USUDITE SE POGLEDATI! Top lista najseksi obnaženih Hrvata

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dečki s naše top liste obnaženih ne srame se golotinje jer definitivno imaju što za pokazati.

Hrvatski film nikada nije bolje izgledao. Iako nije prvi glumac koji se skinuo za potrebe filma, Janko Popović Volarić, koji je pokazao ama baš sve, itekako je zapalio javnost.

Pogledaj i ovo Zabranjeno pušenje - 2 Kasnio na spoj Sejo Sexon iskreno progovorio o svojoj najvećoj podršci: "Ja sam znao da će bit moja žena, bukvalno u prvoj sekundi!"

''Super je to pr da ne ispadne samo da se mi žene skidamo zbog pr-a. Super izgleda, nisam mislila da je on tako dobro građen. Baš je stisnuo u teretani za novi film. Nije prenapucan nego baš dobro izgleda, a kao ono nije se trudio, a ubio se'', primjetila je pjevačica Maja Šuput. ''Potrebna je hrabrost jer znate da će svi gledati i muškarci i žene i komentirat'', kazao je kustos Joško Tešija. Ne sumnjamo u to da će ove scene mnogi htjeti vidjeti na velikom platnu, predviđamo hit film.

Nije trebalo dugo da svježe lice na domaćoj sceni postane predmet mašte mnogih žena. Novi medvjed Goran Bezina svojih je 100 kilograma mišića izložio u humanitarne svrhe.''Nije dobro za muškarca biti gol na ledu, trebaš paziti, ali bila je dobra priča'', kazao je hokejaš Goran Bezina. Iako je i hokej dobra priča, priznajemo, radije bismo čitali knjgu s ovakvim stranicama, dobro, gledali!'' Izgleda jako dobro, jako moćno, jako snažno i  važno. Tako da mislim da mu je vrijeme da se još koji put slika pa da čujemo za njega malo više put'', poručila je Maja Šuput. 

 A on baš voli pozirati gol. Iako se činilo da se rođenjem sina Aleka malo smirio, Nikola Krabatić se ponovno skinuo. Ovog puta za potrebe snimanja kalendara. ''To je baš ono kao da gledate kipove iz stare Grčke", primjetio je kustos Tešija.  ''Prije svega je talentiran i uspješan pa je već u samom startu to afrodizijak. Vidjeli smo ga par puta golog u novinama, šta da kažem, ostali smo paf'', kazala je Šuputica. On je jedan od sportaša koji nikada nije bježao od očiju javnosti, već je rado sudjelovao u provokativnim kampanjama, a za njim jednako uzdišu i žene i muškarci.

Lijepe se stvari trebaju pokazati, a pokazao ih je, opet nenamjerno i Vedran Ćorluka. Adresa prebivališta daleka je Moskva pa iako bi se mnoge stisle uz njega da ih zagrije na ruskoj zimi, popularni nogometaš već je godinama u vezi. ''Mogu što žele kad su to isklesana tijela i ne moraju se bojati paparaza u kojih će ih kutevima uhvatiti, prilikama, ne prilikama ispadne uvijek dobro'', kazao je Tešija. ''Uvijek na glasu kao ljepotan, pa možda u faci najljepši nogometaš'', zajljučila je Maja Šuput. 

On pjeva, svira, pleše, glumi, bavi se fotografijom i kuha.A uz sve to pozira nag kako bi spasio životinje.  No nije stalo samo na plemenitoj gesti. Luka Nižetić je svoje isklesano tijelo počeo pokazivati zaista često i hvala mu na tome. ''Jesam se skinio gol, dobro u gaćama si pa kupam se ne mogu biti go'', kazao je Luka. ''Luka se fino izdefinirao i ima te tetovažice i to izgleda jako slatko i seksi, ali je za moj ukus premlad'', priznala je Maja Šuput.Jedini minus ove liste jest taj što svi ovi muškarci imaju svoju bolju polovicu. Ali dobro, malo gledanja i mašte nikome nije naštetilo.

Što su još otkrili naši komentatori u vezi vlasnika savršenih tijela, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene