Može i bez noža

Plastična kirurgija? Domaća lica koja izgledaju bolje nego u mladosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tko danas izgleda bolje nego u mladosti? Mnoga domaća lica mogu se pohvaliti da što su starije, to i izgledaju bolje...

Razvoj estetske kirurgije, sve veća svijest o važnosti vježbanja i zdrave prehrane, doveli su do toga da smo svjedoci kako brojne poznate osobe danas izgledaju bolje nego na početku karijere. Tko danas izgleda bolje nego u mladosti te stoje li iza toga kirurgija, vježbanje, ili su u pitanju jednostavno dobri geni, otkrivaju nam naši vodeći estetski kirurzi.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Muškarci koji su se unakazili plastičnim operacijama

Javne osobe, danas, više nego ikad, drže do svojeg izgleda. OK, nećemo lagati! Uz botoks, filere, lasere koji tope masnoće i uklanjaju dlačice, imaju i mnogo više mogućnosti da dobro izgledaju od onih koji su bili slavni u, recimo, šezdesetima.

Posljedica je ta da mnogi danas izgledaju bolje nego na početku karijere. Pravi primjer je Indira iz Colonije, ali i bivša Miss Lejla Filipović kao i Severina.

Da nisu samo žene te koje danas izgledaju bolje nego na početku karijere, dokazuje i glumac Filip Jurčić. On je primjer muškarca, slažu se estetski stručnjaci, koji s godinama izgleda atraktivnije i muževnije. Više o ovoj temi saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene