Najbolje iz Pariza

Najbolje od najboljeg s Tjedna mode u Parizu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izgleda da sve što zlatna koka modne industrije dotakne, jednostavno ne može pogriješiti.

'Želim vratiti smisao i realnost visokoj modi', izjavljivao je dizajner Diora, na što je, uopće ne sumnjamo, njegov prethodnik John Galliano vjerojatno pomislio - pa kako će to onda biti visoka moda? No, Raff Simons je eklektičnom kolekcijom još jednom sve zadivio.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Nije joj prvi put... Knoll opljačkana u Parizu, prepričala detalje ovog neugodnog događaja: ''A tek sam stigla...''

Kolekcija prepuna pruga, resica i šljokica predstavljena je dan nakon što je Tjedan visoke mode otvorila revija Donatelle Versace koja je Atelier Versace na Tjedan visoke mode dovela nakon osmogodišnje stanke i s timom dizajnera osmislila je najskuplju i najekstravagandniju kolekciju ove sezone. Zvijezda revije bila je 43-godišnja manekenka Naomi Campbell, što je oduševilo uzvanike. 'Nevjerojatno, koji početak i kraj', uzbuđenje nije skrivao glumac Zachary Quinto.

>> Proslava Dana državnosti - modni odabiri političara, njihovih pratnji i uzvanika

Hollywoodski glamur koji je u sjećanje prizivao izgled Rite Heyworth i Catherine Hepbourn, inspirirao je Armanija za njegovu ekskluzivnu Prive liniju. Chanelovoj reviji nisu iznenadili modeli, već specijalna gošća Rihanna koja je ispod providne, bijele haljine zaboravila odjenuti grudnjak.

Kako je bilo u Parizu, pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene