Tina o modi

'Kad mi kaže najseksi si mi u pamučnom donjem rublju - treba ga iznenadit'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koliko je moda ženama važna i što o njoj misle njihovi muškarci? Otkrile su nam naše poznate Hrvatice.

Modna događanja u prvim redovima najčešće okupe nježniji spol koji, uz to što uživa u revijama, svojim odjevnim kombinacijama i atraktivnošću konkurira djevojkama s piste. U čemu jače polovice poznatih dama hrvatske javne scene vole vidjeti svoje supruge i djevojke – istražila je ekipa inMagazina.

Pogledaj i ovo Tina Katanić - 2 Ljubav joj je pružila šansu Tina Katanić odlazi iz Hrvatske, mir i sreću godinama nakon skandala potražit će daleko od nas i to s nekim posebnim!

Eklektična treća večer FASHION.HR-a koju nije propustila ni Jelena Rozga

'Muškarcima je bitno da je udobno, a nas vole vidjeti u seksi stvarima', smatra manekenka Tina Katanić. 'Suprug mi je rekao da sam mu najljepša u casual izdanju bez make up-a i ne preostaje mi ništa drugo nego da mu vjerujem na riječ', kaže bivša Miss Ivana Delač Đolo.

'Moj suprug baš voli kad sam ja kući u njegovoj majici i doma ležim, to je njemu super. Iako znam da nekad znam izgledati loše, ali imam njegovu potpunu podršku u svim svojim modnim pogodcima ili pogreškama', priča pjevačica Neda Parmać.

I dok jedne tvrde da njihovi muškarci ne mogu odoljeti lepršavim haljinicama, druge tvrde da jači spol na ženi ipak najvše voli vidjeti ultra kratku minicu. No sve se slažu u jednom - prema dugačkim glamuroznim haljinama koje su im svima podjednako drage, muškarci ne gaje iste osjećaje.

Priču ćemo zaključiti jednim malim savjetom svim ženama koje žele i dalje impresionirati svoje snažnije polovice. 'Kad on kaže najseksi si mi u pamučnom donjem rublju, mislim da ga ipak treba iznenadit', kaže Tina.

Pogledajte i cijelu priču iz inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene