Time Out

Time out s Doris Vrečko: Zlatko Horvat otkrio kako se snalazi u ulozi oca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Doris Vrečko zatražila je 'Time Out' za Zlatka Horvata. Riječ je o najtrofejnijem hrvatskom rukometašu, koji je cijelu karijeru proveo u istom klubu.

Kapetan PPD-a Zagreb, najtrofejniji hrvatski rukometaš, igrač koji nikada nije mijenjao klub u kojem je od svoje 10. godine te svjetski rekorder po broju osvojenih nacionalnih prvenstava, čak 12. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 4 ''Škicnite'' u backstage! Čarolije, pločice i perike u filmskoj večeri "Plesa sa zvijezdama": Vodimo vas iza kamera najgledanijeg showa!

Zlatko Horvat cijelu je karijeru proveo u jednom klubu, no hoće li tako ostati uvijek? 'Ostat ću ovdje najvjerojatnije do kraja karijere', otkrio je Zlatko, koji je u klubu poznat i kao redoviti izvođač sedmeraca. 

Rukometaš u iščekivanju sina: 'Sad se naspavaj jer više nećeš moć'

Prije nešto više od godinu dana Zlatko je sa suprugom Majom dobio sina Andreja. U roditeljskoj ulozi snalazi se prilično dobro. 'Mislim da sam se dobro snašao, uživam', rekao je rukometaš. 

Dodao je i kako smatra da je najbolji rukometaš s kojim je igrao - naš Ivano Balić. Cijeli intervju pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene