453335
453335
453335
453335
453335

GLAZBENI EMIGRANT Tiho Orlić neće biti John! Potiho osvaja svijet

  • , 12.10.2016., 14:50
  • Autor:
  • komentara

Pjevač uskoro odlazi izvan naših granica i nada se uspješnoj karijeri.

 
 
 
 
Tiho Orlić snima na engleskom (VIDEO: In magazin)
Tiho Orlić snima na engleskom (VIDEO: In magazin)

Na splitskom Marjanu održana je 4. revijalna izložba psa mješanaca, a u stručnom žiriju sjedio je, među ostalima, i Tiho Orlić. Tom prigodom pjevač je najavio da planira pokoriti inozemno tržište.

"Sad imam uvjete dobre koje sam čeka dugo vrimena mislim da ću to čak i vani snimat", otkrio nam je Tiho.

Iako će pjevati na engleskom jeziku, Tiho ostaje - Tiho Orić.

"Ko je god bija vani svak će vam reć da ne minjate nešto u John ili tako nešto nego si autentičan oni koji jesi, a to sad i je nešto šta je zanimljivo vani ljudima, malo egzotike, pa nek se lome jezici haha", smije se Tiho.

Tiho Orlić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Na izložbi se našla i pjevačica Andrea Šušnjara koja je odnedavno ponovo slobodna.

"Mogu reći da mi je jako lijepo i da uživam u životu i drago mi je da sam se osamostalila i da imam svoj stan tako da veselim se ovoj zimi", govori Andrea koja će svoj dom dijeliti s psićem Kokom.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se