Otkrili sve o početku veze

Legendarna hrvatska ljubav: "Izbjegavao sam drugi brak, ali..."

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin upoznali su se davne 1974. godine, no među njima je zaiskrilo puno kasnije...

Prije točno 25 godina svoju ljubav su ovjekovječili Tihana Harapin i Saša Zalepugin. Dogodilo se to nakon pet godina veze, i to kad ju je Saša iznenada zaprosio na Ibizi. "Priprema je trajala mjesec dana zato što me Saša zaprosio na Ibizi 18. 7. Slavili smo njegov rođendan i onda je on rekao pa hoćemo tvoj rođendan proslaviti tako da se vjenčamo. Moj je rođendan 28. 8. I dok se nije predomislio, ja sam rekla da", prisjeća se Tihana.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

"Ja sam, moram priznati, izbjegavao drugi brak, ali kad smo došli tamo i kad sam došao u situaciju da sam na tako jednom romantičnom mjestu, onda sam joj rekao: Mi ćemo se vjenčati kad se vratimo u Zagreb". Bojali su se tada, kažu, da će padati kiša na dan svadbe, no bio je to predivan, sunčan dan. "Ja sam uvijek izlazio van, bio sam više vani nego u kući, ali od trenutka kad sam stupio u brak s Tihanom, ja sam isključivo bio doma i nikad bez Tihane nisam išao nigdje", otkriva Zalepugin. Dodaje da je to tako kada se radi o pravoj ljubavi.

Iako je među njima 20 godina razlike, to im nikad nije predstavljalo problem. Tihana i Saša prvi su se put upoznali 1974. godine, no između njih je zaiskrilo tek krajem osamdesetih kada su se sreli u jednom zagrebačkom lokalu. Pogledali su se i znali da je to to. Što su još otkrili o svojoj ljubavi i zajedničkim godinama, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene