Zatvorio Rujanfest

Thompson o izbjeglicama: 'Čudno da Europa nema odgovor na to pitanje'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Perković Thompson sinoć je na Rujanfestu priredio pravi spektakl za svoje vjerne obožavatelje koji su u glas pjevali sve njegove hitove.

Vjernost Thompsonovih obožavatelja i naklonjenost njegovu liku i djelu nije potrebno posebno naglašavati. Baš poput uvježbanog zbora pratećih vokala, davali su vjetar u leđa, očito velikoj zvijezdi Lijepe naše. Bio je to samo dašak atmosfere na Rujanfestu kakvu je Thompson početkom kolovoza priredio na proslavi Dana pobjede u Kninu. Bodrilo ga je gotovo 90 tisuća ljudi.

Pogledaj i ovo showbuzz "Gdje ide svijet?" Thompsona brani poznati hitmejker: "Toliko ispraznih ljudi ordinira, a svi se love na njega"

ZASLUŽILI SU Domaći frajeri na listi TOP 5 veličanstvenih

'Ja sam presretan da se to dogodilo u Kninu jer je Knin je najveći simbol kad se radi o danu domovinske zahvalnostim, danu pobjede. Drago mi je da je ona atmosfera koja je bila u Čavoglavama i ona emocija da je prenesena u Knin', rekao je Thompson.

Thompson ne staje s radom. U njegovoj glazbenoj kuhinji pripremaju se nove poslastice. Kao hrvatski branitelj Thompson je posebno osjetljiv na životnu situaciju koja je pogodila i izbjeglice iz Sirije te ostalih zemalja koji su ovih dana u potrazi za boljim životom prolazili i kroz Lijepu našu.

'Pa žao mi je kad vidim tu djecu, te žene, kad vidim ljude koji su izmučeni od silnog tog puta ali mi je čudno da Europa nema odgovor na to pitanje. Čudno mi je da nemaju sve te vlade u EU da nemaju odgovor na to pitanje, tako da ne znam šta se iza brda valja', priča glazbenik, a cijeli intervju i atmosferu s Rujanfesta pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene