EKSKLUZIVNA SNIMKA

KAKO TO IZGLEDA KAD JE DIVA BIJESNA Tereza nadurena: "Idem doma!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da je Tereza Kesovija napravila mali skandal na Zagrebačkom festivalu - to već znate svi. No, kako je to izgledalo i što je Terezi najviše zasmetalo, znamo samo mi!

Na netom održanom Zagrebačkom festivalu sve su oči bile uprte u glazbenu divu Terezu Kesoviju. Kao što već znate, pjevačica je glasno protestirala jer su je organizatori smjestili u šesti, a ne u prvi red gledališta. Donosimo vam ekskluzivne snimke Terezina prosvjeda, ali i njezin komentar na cijelu pomutnju.

Pogledaj i ovo showbuzz U Keminu čast Prošlo je godinu dana od njegove smrti, no ostaje zapamćen i voljen

"Ja sam od '63. na Zagrebfestu, ovih ljudi ispred nije bilo nigdje. Zbog čega mi nismo u prvom redu, kako nam je rečeno da ćemo bit'!? Ja ću se sad ustat' i idem doma, ne zanima me to! Ne zanima me to! Nepoštovanje!", rekla nam je Tereza.

"Izvođači, oni koji su stvarali taj festival, ako su bili odabrani kao gosti, uvijek su bili u prvom redu. Mi smo bili u nekom šestom redu. Nije meni kruna pala s glave, ali to se ne radi. Mislim da se to poštovanje mora vidjeti i osjetiti", dodala je Kesovija. Što nam je još otkrila, provjerite u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene