Jedan je razlog

Njezin telefonski broj čuvaju brojne poznate Hrvatice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Samozatajna vizažistica, koja na Paris Fashion Weeku radi na revijama Givenchyja, Galliana i Vuittona, svoje je znanje odlučila podijeliti sa svima izradivši mobilnu aplikaciju.

Kada je u pitanju šminkanje, imate li dvije lijeve ruke? Ili mislite da tuš i crveni ruž nikada ne biste mogli nanijeti poput profesionalca? Vašim mukama došao je kraj. I to uz malu pomoć vizažistice čiji telefonski broj čuvaju brojne poznate Hrvatice.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

'Make over' Kate Middleton od 6 tisuća kuna!

Jeste li znali da je make-up mobilna aplikacija Simone Antonović preuzeta u čak 117 zemalja? Mobilna aplikacija Make-Up savjeti najskidanija je hrvatska aplikacija u lifestyle sekciji prošle godine, a Simona ju je sada nadogradila novim lookovima.

Da se uz njezinu pomoć možete našminkati poput profesionalca, demonstrirat će glumica Judita Franković. Za početak će se našminkati za dnevnu varijantu, a kako to izgleda, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene