Srce vatreno

VIDEO Nered u malo poznatoj ulozi: Pravi je tata od formata!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

10 godina nakon što je izvedena prva velika navijačka himna Nereda & Zaprešić Boysa "Srce vatreno", ista je ekipa, podržana grupom Connect, odlučila osnovati Hrvatsku udrugu izvođača navijačkih pjesama.

Iz ljubavi prema Lijepoj našoj i hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji kao simbolu zajedništva na svjetskim natjecanjima, u Zagrebu je snažno zakucalo Srce Vatreno. Riječ je, naime, o Udruzi izvođača navijačkih pjesama koja nosi ime istoimenog hita kojim smo naše vatrene pjesmom bodrili na brojnim sportskim borilištima.

Pogledaj i ovo showbuzz POSLUŠAJTE ODMAH Nova navijačka himna zarazila naciju!

Dugo ga nije bilo u javnosti - Evo čime se sada bavi zagrebački reper Marko Lasić Nered

'Deset godina prijateljstva rada smo okrunili jednom organizacijom čiji je cilj kreiranje pozitivne atmosfere uoči nastupa svjetskih sportskih europskih svjetskih natjecanja. Širimo nacionalni naboj, pozitivnu konkurenciju, sve stvari pozitivne vezane uz sport i kult reprezentacije i to je pozitivna priča  i nadam se da će se ljudi zabaviti uz ovakve događaje koje radimo', poručio je Nered.

Nered, grupa Connect i Zaprešić boysi još jednom su udružili snage te entuzijazmom i zajedništvom planiraju kreirati nove hitove, ali i organizirati druženja koja će pratiti nastupe naše reprezentacije. Ona će biti i obiteljskog karaktera, s novim članovima njihova glazbeno-društvenog kolektiva. Marko Lasić Nered glavni je krivac osnivanja Udruge.

Nered je danas uzorni obiteljski čovjek

Danas, godinama nakon aktivnog glazbenog djelovanja, želi biti sve angažiraniji u organizaciji društvenih događanja, na kojima ga sve češće možete vidjeti u društvu sina Karla.

'Mislim da sam ok tata, makar imam sjajnu ženu koja sve hendla i drži sva 4 kuta kuće, tako da ja i moj mali imamo puno vremena za druženje i zabavu', priznaje Nered pravog imena Marko Lasić.

Uz tatu, Karlo od malih nogu uči razvijati ljubav prema hrvatskoj reprezentaciji i navijačkom zajedništvu, nešto uz što su odrasli i Zaprešić boysi, dio navijačke skupine Bad blue Boys. Opisali su nam u čemu je tajna veze koja veže navijače u jedan kolektiv, u jedno srce vatreno. Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene