Ljubav cvjeta

Tarik je najveća potpora svojoj Lejli: 'Da otvori ljevaonicu željeza, podržao bih je'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najomiljenijih hrvatskih misica ušla je u poduzetničke vode, o čemu je dugo maštala!

Bivša Miss Hrvatske Lejla Šehović, danas Filipović, zaplivala je poduzetničkim vodama. O otvaranju modne oaze, povjerila nam je, sanjala je godinama.

Pogledaj i ovo Tarik Filipović - 4 Rijetki bi se usudili Tarik Filipović za fotku je uhvatio opasnu životinju pa se našalio: ''E tu sam mu nabio komplekse, zato me i ne gleda!''

'Uvijek je bilo nešto što je sprečavalo, nekakva financijska situacija, mala djeca i sve', rekla je Lejla.

Najviše se bojala kako će njezino izbivanje iz kuće zbog poslovnih obveza prihvatiti sinovi - 11-godišnji Dino i šestogodišnji Arman.

'Kad naučite da ste stalno s njima, da ste vi nad njima, da vi birate što će obući, što će jesti, teško je to pustiti nekome drugome. Koliko god se drugi skupa snalaze. Tu su Tarik, moja mama... Ali nekako sam ja uvijek ta koja ostavlja šta će obući i sve. Kada sam išla na put, Tarik je imao popis što sve treba napraviti', otkriva nam lijepa mama.

Rene Bitorajac i Tarik Filipović ne moraju platiti 4,2 milijuna kuna Pučkom otvorenom učilištu u Pazinu

Lejlina poslovna partnerica je njezina najbolja prijateljica i vjenčana kuma Dunja. Vežu ih godine prijateljstva. A bezuvjetnu potporu Lejla ima u suprugu. Iako priznaje da o modi ne zna mnogo.

'To se od mene ne traži, ono što ne razumijem, ne komentiram. Znam reći što je lijepo, što nije lijepo, a mislim da je to za jednog muškarca dovoljno. Ja mogu biti podrška, i jesam podrška. Da su otvorile ljevaonicu željeza, isto bih bio podrška', rekao je Tarik.

Za Tihanu Harapin Zalepugin, upravo Lejla je bila osoba koja ju je potaknula da donese neke velike odluke. O čemu se radi, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene