Ekskluzivne snimke

U istom su gradu, trudna je s njegovim djetetom - on to ne želi javno potvrditi?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prvi put za medije o trudnoći progovorila je bivša supruga Gorana Ivaniševića, manekenka Tanja Dragović.

Tanja i Vlaho ovih dana u Cavtatu provode neke od svojih najromantičnijih zajedničkih trenutaka. Bivša manekenka u visokom je stupnju trudnoće i uskoro će roditi.

Pogledaj i ovo Vlaho Arbulić Melem za oči! Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao čime je zaslužio tu titulu, s ovako brutalnih mišića nije lako skrenuti pogled!

Otkriven spol djeteta: Tatjana Dragović s manekenom dobit će...

Malo tko na cavtatskoj rivi nije primjetio atraktivnu trudnicu Tanju Dragović. Nekoć poznata manekenka već nekoliko dana odmara se u Dubrovniku, inače rodnom kraju njezinog dvanaest godina mlađeg partnera Vlaha Arbulića. Kako je simpatični Vlaho, inače uspješni maneken i student elektrotehničkog fakulteta u Zagebu, veliki zaljubljenik u Cavtat razgledanje romantičnog gradića bilo je neizbježno.

Inače, Tatjana je ušla u zadnje tromjesječje trudnoće koju kaže podnosi odlično.

Jedna od najuspješnijih manekenki s ovih prostora unatoč činjenici da je ušla u zadnje tromjesječje trudnoće zadržala je besprijekornu liniju, iako je povratak na modne piste zadnje što joj je sad na pameti.

U Dubrovniku se s parom odmaraju i Tatjanina djeca iz braka s Goranom Ivaniševićem koji se jako vesele prinovi. Inače, Tanja je oduvijek željela troje djece, a skorog poroda je uopće nije strah.

Pa, iako su njezine prijateljice ispod fotografija koje je objavila na društvenim mrežama zaključile kako je sigurno upoznala roditelje dvadesettrogodišnjeg Vlaha, Tanja to nije željela potvrditi.

Uskoro se svojoj dragoj pridružio i zgodni maneken kako bi zajedno uživali u razgledanju romantičnog gradića.

Iako je već svima jasno da su Tanja i Vlaho zajedno on to još uvijek ne želi javno potvrditi. Ali, uz ovu ekskluzivnu snimku takvo što nije ni potrebno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene