OTVORENO PRIZNAO

ŠTO SE DOGAĐA IZA KULISE? Slavni fotograf otkrio kakve su najveće svjetske manekenke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Surađivao je s brojnim svjetskim zvijezdama iz svijeta filma, glazbe i sporta te supermodelima.

Hrvatsku je nedavno zbog naše uspješne manekenke Helene Šopar posjetio svjetski poznati fotograf Hanspeter Schneider. 63 - godišnji fotograf nije poslušao savjet oca da krene njegovim stopama i dobro plaćen i uhodan posao arhitekta i kaže nikad nije požalio što se od mladih dana zaljubio u fotografiju. Sa samo 16 godina imao je svoju prvu izložbu, a u svojoj bogatoj karijeri radio je za poznate svjetske magazine poput Elle i Vogue.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

Helena Šopar je nedavno u Rimu s njim odradila prvo snimanje i oduševila se. 'Model se ni ne snađe, a on dobije što hoće upravo zbog te svoje vibre i energije koju ima', rekla je Helena. Riječi hvale ima i Hanspeter. 'Helena je super model. Vrlo je talentirana i sjajna. Točno shvaća što želim i sjajno je raditi s njom'.

Pred Hanspeterom su pozirali modeli poput Adrane Lime, Claudije Schiffer, Bar Refaeli i Rachel Hunter. 'Sa svim je velikim modelima zadovoljstvo raditi jer odmah shvate što želiš i mogu se prilagoditi priči. Ja sam fotograf koji uvijek ima priču.'

Hanspeter je surađivao i sa slavnim osobama izvan modne piste poput Helen Mirren i Ibrahima Ferrera. No uvijek su ga fascinirali ljudi koji nisu pod svjetlima reflektora. 'Radio sam za Vogue, Marie Claire i ostale velike časopise, ali na kraju sam uvijek bio očaran stvarnim ljudima', priznao je slavni fotograf.


IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene