Vole našu obalu

Tko je sve stigao? Svjetska elita odmara se na Jadranu – neki javno, neki tajno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Posljednjih godina hrvatska obala privlači sve veći broj holivudskih zvijezda koje ljetuju u Dalmaciji. Na našem je Jadranu ovih dana, kažu, boravio i holivurski miljenik Leonardo DiCaprio.

Ma kakav blještavi Hollywood, Jadran je nova zvjezdana meka! Našom obalom više ne možete proći, a da ne sretnete neku svjetsku zvijezdu. Osim Julie Roberts, koja je navodno s obitelji iz Beograda stigla na Hvar, u Dalmaciju se slila sva zvjezdana elita.

Pogledaj i ovo Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 3 pamtimo je i iz Baywatcha Nakon prekida s Leonardom DiCaprijom utjehu je pronašla u milijarderu, a njene nove fotografije otkrile su lijepe vijesti!

Dubrovnik je i dalje hit-destinacija koju je ovoga ljeta posjetila Laurene Powell Jobs, udovica Stevea Jobsa. Snimljena je kako šeta dubrovačkim ulicama sa kćeri, prijateljima i svojim partnerom, bivšim gradonačelnikom Washingtona Adrianom Fentyjem, nakon čega su put nastavili na jahti Venus, na čijem je dizajnu radio sada pokojni Steve.

Stradunom je prošetao i britanski glumac Idris Elba, koji je stigao u ulozi DJ-a."Atmosfera je bila odlična, svi su dragi i ljubazni i volio bih se vratiti", kazao je Elba. Victorijina anđelica Josephine Skriver svima je pak oduzimala dah svojim fotografijama na Instagramu iz Dubrovnika.

 

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

A s obzirom na njegovu slabost na modele, Leonardu DiCapriju zasigurno je bilo žao što se mimoišao s Josephine. Holivudski zavodnik na luksuznoj je jahti sredinom srpnja stigao na Korčulu. Tri dana vječni neženja uživao je u Lumbardi, a šuška se da je zakupio i izolirani otočić Stupe u korčulanskom arhipelagu. U Hrvatsku je navodno stigao u društvu kolegice Meryl Streep koja se u rujnu ponovno vraća na Jadan. Mjesec dana snimat će drugi dio filmskog hita "Mamma Mia" na otoku Visu.U moru celebritija koji su prodefilirali obalom našla se i glumica Eva Larue.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene