Još je slobodan

Svaka bi ga majka za zeta poželjela!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naš poznati pjevač Luka Nižetić uz to što se bavi glazbom, odlično kuha. I dok bi ga svaka majka poželjela za zeta, Luka je odnedavno postao i fotograf. Na izložbi u jednom zagrebačkom klubu, kuhar Celebrity MasterChefa ispričao nam je sve o svojoj novoj strasti, najavio odlazak u Armeniju i priznao kako je trenutačno slobodan.

Pjevač Luka Nižetić odnedavno nas osvaja svojim kulinarskim umijećem sudjelovanjem u Celebrity MasterChefu. Mnogi su ostali iznenađeni vještinama mladog pjevača. No ovih je dana Luka javnosti otkrio još jedan svoj dosad skriveni talent - umjetničku fotografiju.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

Celebrity Masterchef: Luka Nižetić skoro zapalio kuhinju!

'Volim svašta slikat, inspiracija je vrlo jednostavna stvar kad je u pitanju fotografija pa i muzika, svugdje jednostavnos svugdje, ja kad nosim fotić non stop fotkam, zato ga i ne nosim uvijek jer kad ga nosim, a u društvu sam, onda sam jako dosadan jer svi ono kažu, daj se malo druži s nama', kaže Luka dok je najčešći motiv njegovih fotografija sestra Perta.

Njihov fotografski avanturizam katkad ih je dovodio i u nezgodne situacije. Jedna takva je bila kad su fotografirali na zabranjenim lokacijama, poput najpoznatijeg muzeja u Barceloni, u koji su se ilegalno ušuljali.

Neraskidiva povezanost sestre i brata Nižetić očituje se u svim sferama njhovih života. Tako je bilo i ovog puta. Na izložbi Lukinih fotografija sestra Petra je nakratko postala DJ. A srce na podiju zasigurno je ostavio Luka kojem je ovo bio posljednji izlazak prije odlaska u Armeniju, gdje će na Danima Europe predstavljati Hrvatsku.

Luka nam se također pohvalio i kako uskoro izdaje singl imena „Upomoć". U svojem bogatom rasporedu nalazi mjesta i za svoju kulinarsku izvrsnost te ćemo ga moći gledati u jednom od polufinala Celebrity MasterChefa. I cure pozor, Luka je još slobodan!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene