Vrijeme darivanja

VIDEO Nakon susreta Jeleni potekle i suze

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S paketom punim poklona, Jelena Rozga jutros je razveselila štićenike splitskog dječjeg doma Maestral, koji su je ganuli do suza. Popularna pjevačica otkrila nam je i božićne planove...

Badnje jutro Jelene Rozge tradicionalno je rezervirano za posjet splitskom Dječjem domu Maestral. Popularna Splićanka ni ovog puta nije mogla suspregnuti emocije, a nakon susreta s najmlađim štićenicima potekle su i suze.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Jelena Rozga konačno otkrila: 'Moje su i prave su. Stvar je samo u grudnjaku'

Tijekom jednosatnog posjeta domu, Jelena se raspitivala i o postupku posvajanja. 'Drago mi je što će se neke stvari i procedure ubrzat, zahvaljujući novom zakonu koji je stupio na snagu od 1. Rujna', poručila je pjevačica. A štićenici su imali mnogo pitanja za svoju omiljenu zvijezdu koja ih je dan prije Božića razveselila poklonima.

Od svojeg prvog dana na sceni prije 17 godina, Jele si je obećala da nikad neće nastupati na Badnjak, a najviše uživa u krugu obitelji gdje njezina mama radi bakalar i francusku salatu.

I dok na poslovnom planu niže uspjeh za uspjehom, na privatnom joj još od ljeta baš i ne cvatu ruže. 'Znaš kako ima onaj status na Facebooku, meni je komplicirano, kod mene je sve komplicirano', šali se Jelena koja je i svojim obožavateljima uputila božićnu čestitku. 

Pogledajte sve u prilogu inMagazina.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene