Sve nam je otkrila

Loto djevojka se udaje za grčkog biznismena? Tako su rekli numerolozi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Suzani Mančić, proslavljenoj loto djevojci bivše države, numerolozi su najavili vjenčanje iduće godine.

Voditeljica, pjevačica, spisateljica - sve je to Suzana Mančić. Suzana će ipak vječno biti prva jugoslavenska loto djevojka, no najviše bi voljela biti zapamćena po svojim romanima.

Pogledaj i ovo Toni i Dubravka Cetinski svatko ima svoju priču Neobična vjenčanja slavnih Hrvata: Bosa po kamenjaru, na brodu u tajnosti i ekstravagantne vjenčanice!

Za njima je uzdisala cijela Jugoslavija: Ovako izgledaju danas!

Objavila je da trenutačno piše i novi roman koji planira objaviti do kraja godine. 'Nikada nisam sanjala da ću pisati knjige, to je za mene bilo veliko iznenađenje, ali i veliki izazov. Jako mi je drago što sam, znaš kad prođem pored ovog izloga onda pogledam u kakvom sam dobrom društvu', kaže Suzana koja je se u društvu grčkog biznismena Simeona viđa već 15 godina.

Najpoznatije seks snimke slavnih: Kućni pornići koji su promijenili živote zvijezda

Numerolozi su joj, kaže, predvidjeli da će se udati iduće godine i preseliti se u Ameriku. 'Ako se to ne desi sljedeće godine, okrenut ću broj telefona i jednog i drugog i ajd sad ponovno da vidimo gdje ste pogriješili', šali se Mančić.

Sa Simenom je, tvrdi, uspjela ostvariti najdužu i najdublju vezu, pa vjeruje da će s njim ostati zauvijek, bez obzira na to vjenčali se ili ne. Najmanje je vjerojatno, kaže, da će se preseliti u Ameriku kako joj numerolozi tvrde. Simeon je naime prije desetak dana proglašen počasnim konzulom Srbije u Grčkoj. Dio srbijanske javnosti ta je odluka iznenadila. Nerijetko je Suzana govorila i o tome kako je Simeon odgojio njezine kćeri Teodoru i Nataliju koje je dobila u braku s bubnjarom nekadašnje grupe ''Sedmorica mladih''. 

Što je Suzana još otkrila o svojim kćerima pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene