Velika strast

VIDEO Supruga našeg poznatog pjevača ostvarila svoj san!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Supruga pjevača Giuliana, plesna pedagoginja i koreografkinja Kristina Đanić ispunila je svoj glumački san i prvi put zaigrala na kazališnim daskama.

Polaznici Glumačkog studija kazališta PlayDrama, oduševili su protekli vikend splitsku publiku premijernom izvedbom 'Smrti Hektorove' - 22. pjevanja Homerove Ilijade, na kojoj su radili godinu dana. Među njima je bila i supruga pjevača Giuliana, Kristina Đanić.

Pogledaj i ovo In Magazin: uvođenje vojnog roka - 5 Stariji za, mladi protiv! Poznati Hrvati o uvođenju obveznog vojnog roka: ''Ja sam za, gledam ovu djecu 18, 19, godina, dobro bi im došlo malo vidjeti drugačiji način života''

'Oči boje meda' - 'Radi se o staroj ljubavi'

Ovoj plesnoj pedagoginji i koreografkinji s dugogodišnjim plesnim stažom, gluma je velika strast još od studentskih dana.

'Stjecajem okolnosti nisam nikad pokušala upisati Akademiju, iako sam o tome razmišljala, i onda te život odnese na neku svoju stranu, ali eto, sad je došla prilika da ispunim taj svoj san i stvarno uživam u tome', rekla je Kristina.

Kike koja se 2010. pojavila u epizodnoj ulozi voditeljice aquaaerobika u serijalu 'Najbolje godine', priznala nam je kako je pred premijeru imala golemu tremu.

'Uuuu, ja se ne sjećam kad sam imala takvu tremu! Valjda nekih davnih, davnih godina kad sam tek počinjala plesati', rekla je Kike.

Iz prvog reda bodrio ju je njen Giuliano, koji ju je godinama ohrabrivao da se okuša kao glumica.

'Bio je na premijeri, rekao je da je bilo super, baš je bio ponosan i zadovoljan', otkrila je.

Atraktivna crnka cijelu je mladost provela u svijetu show businessa kao dugogodišnja članica plesne skupine Tihane Škri-njarić.

'Stvarno je to bilo jedno predivno razdoblje. Kockice su nam se posložile i stvarno smo jako puno radili. Čini mi se da smo iskakali doslovno iz paštete', rekla je.

Plod ljubavi 11-godišnjeg braka s Giulianom je njihov 10-godišnji sin Marko, odličan učenik trećeg razreda koji trenira nogomet i obožava glumu.

'Ima puno na mene, ali ima nekako puno i na tatu, izraze lica ima više na tatu, miješan je. Malo tvrdoglav, ali zapravo vrlo, vrlo razumno dijete s kojim se sve može dogovoriti i s naše strane smo možda učinili dobro što puno s njim razgovaramo pa onda nema nikakvih problema', rekla je Kristina.

Velika želja supružnika Đanić već duže vrijeme je još jedno dijete, a hoće li to ostvariti, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene