Mali genijalac

Dječak magnet u Supertalentu: "Baka je probala na mene staviti žlicu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Već u prvoj epizodi Supertalenta očekuje vas pregršt zabavnih i uzbudljivih nastupa. Jedan od onih, o kojima će se zasigurno govoriti, jest onaj dvanaestogodišnjeg dječaka iz Koprivnice.

Stiže nam jesen, a s njom i peta sezona Supertalenta koja počinje već ove nedjelje. I ove godine su pod svjetla reflektora i pred četveročlani žiri zakoračili brojni talenti. Već u prvoj epizodi Supertalenta očekuje vas pregršt zabavnih i uzbudljivih nastupa. Jedan od onih, o kojima će se zasigurno govoriti, jest onaj dvanaestogodišnjeg dječaka iz Koprivnice koji svojim tijelom privlači metal.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Baka je stavljala, probala je na mene staviti žlicu, vidjela je to na televiziji, i ona je stajala i onda je probala sve više", priča Ivan Stojiljković. Žiri je fascinirao i ples na visećem obruču, a raznježio nastup šestogodišnjaka koji zna glavne gradove svih država svijeta.

Nino Avdić čitao je u knjigama i naučio sve glavne gradove svih država svijeta. Kaže da je s dvije godine naučio države, a s četiri godine znao je sva slova. Što nas još sve očekuje, tko je hrvatski Spužva Bob te hoće li Roza Hipnoza uspjeti hipnotizirati svoju ribicu Đozefinu, ali i publiku i žiri, saznajte već ove nedjelje na programu Nove TV.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene