Nesreća u Tisnom

Strava i užas na koncertu Graše i Stipaničeva: 'Nije uopće želio reći ono što je vidio'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Strava i užas na koncertu Petra Graše u Tisnom. Pijani vozač automobilom se zaletio u publiku. Jedna je osoba teško, druga lakše ozlijeđena, a koncert je prekinut.

Sinoćnji koncert Petra Graše i Đanija Stipaničeva u Tisnom mnogima će ostati u gorkom sjećanju. Naime 36-godišnjaka je, pod utjecajem alkohola, automobilom uletio u publiku pri čemu je ozlijedio dvije žene.

Pogledaj i ovo showbuzz Još malo Grašo uoči spektakularnog koncerta! Otkrio nam svoje najveće bogatstvo

'Zbog neprilagođene brzine udario u betonski zid pri čemu je udario 40-godišnjakinju koja je bila naslonjena na zid i 48-godišnjakinju koja je sjedila na zidu. 40-godišnjakinja je zadobila teške, po život opasne ozljede, a 48-godišnjakinja lakše ozljede', rekla je Sanja Bajkas, zamjenica glasnogovornice PU Šibensko-Kninske.

Prema posljednjim informacijama, Zagrepčanki na koju je naletio pijani 36-godišnjak u šibenskoj bolnici obavljena je amputacija noge,a potom revizija amputirane noge, liječnici su sanirali tešku tjelesnu ozljedu.

'Bilo je jezivo, ja sam zapravo završio svoj dio koncerta. I onda smo vidjeli nekakvo komešanje, vidjeli smo rotirke i hitne pomoći i onda mi je baš kolega basista koji je bio isto sa mnom, baš je došao i nije uopće želio reći ono što je vidio, a vidio je', rekao je Đani Stipaničev.

Nesreća se dogodila za vrijeme nastupa Petra Graše, koji nam je u telefonskom razgovoru rekao da je duboko potresen ovom tragedijom. Napomenuo je kako su njegovo srce, misli i molitve uz unesrećene i njihove obitelji te apelirao na sve vozače da budu pažljivi za upravljačem i ne voze pod utjecajem alkohola. A u šoku je i Đani Stipaničev:

'Ja sam čuo da je taj prizor bio toliko jeziv da ga je bolje ne opisivati. To je jasno svima što se dogodi kad te prignječi uza zid s vozilom koje ima tonu i pol, možete i sami zamisliti, katastrofa, nesreća, sudbina i eto, od jedne lijepe večeri ode ti život k vragu', dodao je Đani.

Za samo tri minute na mjesto događaja stigao je tišnjanski DVD. Scena koju su zatekli zauvijek će im ostati urezana u sjećanje.

'Gospođa ja izgubila jednu nogu odmah, jedna je isto natučena, odmah su se tamo našli civili koji su doktori, koji su imali medicinskog znanja i koji su pristupili izdavanju hitne pomoći. Što se najbrže moglo reagirati, reagiralo se', rekao je Tome Belakušić, zapovjednik DVD-a Tisno.

Do dolaska hitne pomoći unesrećenim je ženama pomagao mladi liječnik iz Tisnog. U šibenskoj bolnici danas su nam rekli kako je jedna žena puštena na kućnu njegu, dok je druga teško ozljeđena zadržana na liječenju.

Cijeli prilog pogledajte u IN Magazinu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene