Na što padaju?

Noge, obline ili pogled - evo što je muškarcima zapravo bitno kod žena!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Čime osvojiti, čime odbiti, što je muškarcu ili ženi privlačno na suprotnom spolu?

Dugačke noge, zamamne obline i zavodnički pogled, drage gledateljice, navodno vam više neće poslužiti kao ubojito oružje pri osvajanju muškaraca. Prema najnovijim istraživanjima, muškarcima je kod žena najvažnija inteligencija te će prema njoj birati svoju buduću suprugu. Naša je muška scena ipak nešto jednostavnijeg razmišljanja kad se radi o prvom dojmu suprotnog spola.

Pogledaj i ovo Željko Bebek - 2 Poput Micka Jaggera! Željko Bebek ni sa 78 godina ne razmišlja o mirovini: ''Iz dana u dan sve više osjećam da pripadam pozornici!''

'Držanje, stav, lice, kosa, noge guza, pa onda sve dalje', otkrio je Hrvoje Šalković.

'Prvo primijetim osmjeh, osmjeh je nešto što se ne može fejkat. Naravno mora pazit na sebe, da baš nije preopuštena, u principu mi je najvažnije to da se potrudi izgledat malo bolje nego što je zato što mora tako. Ne volim žene koje se još lošije urede nego kad sjede doma, jer ono baš me briga', smatra Sandi Cenov.

Poznati zavodnik glazbene scene Željko Bebek se pak ne boji snažnih, inteligentnih žena.

'Inteligencija je u svakom slučaju nešto bez čega ne ide', smatra Željko Bebek.

Znanstvenik s Cambridgea tvrdi da je najbolji primjer važnosti inteligencije za muškarca George Clooney, koji se nakon niza veza s ljepoticama skrasio uz odvjetnicu koja se bavi ljudskim pravima i govori tri jezika.

Biološki gledano, znanstvenici tvrde da inteligencija upućuje i na zdravlje osobe, odnosno na dobru genetiku. Iako je ljubav i privlačnost potpuno neracionalno objašnjavati, pa hoće li ga osvojiti osmijeh ili vaš smisao za humor, na kraju je sasvim svejedno.

Cijeli prilog pogledajte u IN magazinu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene