Sve otkrio

Makedonka koja je osvojila srce domaćeg zavodnika!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlad, zgodan i šarmantan najčešći su epiteti kojima nježniji spol opisuje domaćeg glumca!

U ponedjeljak se na male ekrane u ulozi Ljube Žulja vraća simpatični Stjepan Perić. Oštrovac je glumcu prirastao srcu, a uloga pomalo zbunjenog policajca u hit seriji 'Kud puklo da puklo', jedna mu je od dražih.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Kud puklo da puklo' 'Zbog Ljube ću nestati sa svih onih lista najseksi glumaca'

Inače miljenik ženske publike, često je zauzimao visoka mjesta na ljestvicama najpoželjnijih muškaraca. Naravno da mi to laska jer te ljepši spol procijeni za nekoga tko im se sviđa, ali to je sve prolazno, danas jesi, sutra nisi. Mislim da će me ova uloga skinuti s tih top lista najseksi i najzgodnijih glumaca jer taj lik nije ni seksi ni nešto pretjerano bistar', rekao je glumac.

Posjetili smo filmski festival Berlinale- Evo što su nam otkrili Bale, Kidman i ostali

No, otkad je utjelovio policijskog inspektora Ljubu, Stjepan priznaje da mu češće nego djevojke prilaze - policajci. 'Pa zapravo policajci reagiraju jako pozitivno, obraćaju mi se s kolega, haha, neki dan sam parkirao ispred neke pekare i trojica njih stoje i kad su me vidjeli kažu - ma mogao si parkirati i u pekaru, tako da su policijske reakcije super', smije se Perić.

Manje je poznato da je Stjepan studirao pravo, od kojeg je vrlo brzo odustao jer je ipak prevagnula ljubav prema glumi. A upravo je na setu upoznao i svoju djevojku, lijepu makedonsku glumicu Jelenu Jovanovu, s kojom je u vezi nešto više od godinu dana. Uz nju se, kaže, ponovno zaljubljuje u svoj rodni grad.

'Njoj je Zagreb predivan što i meni na neki način otvara oči jer sam rođeni Zagrepčanin koji živi zadnjih 15 godina u Zagrebu, ne mogu baš podnijeti ove neke stvari koje su tu takve kakve jesu. A ona mi opet otkriva neke stvari koje sam možda kao dijete vidio, pa se ponovno zaljubljujem u Zagreb i to je jedna super kombinacija', otkriva.

Planiraju li svadbu, otkrijte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene