Brine o kćeri

Nekada svjetski boksački prvak, danas obiteljski čovjek

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Stipe Drviš kao hrvatski Mad Max. Bivši boksački prvak je našu ekipu i svoju šestogodišnju kćerkicu Lanu poveo na pravu off road vožnju po neistraženim putevima okolice Pule.

Osnovna oprema - naočale i marama, te 800 kubika baggyja! I još jedna avantura Stipe Drviša i njegove neustrašive kćerkice Lane mogla je početi. 'Tata me nagovorio', kazala je Stipina kćerkica.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

Stipe u adrenalinu uživa, a skriveni putevi u okolici Pule i Kamenjaka pretvorili su ga, kaže, u hrvatskog Mad Maxa. 'Ovuda nikad nisam išao, bez ovog baggyja nema šanse', tvrdi Drviš.

Supruga Erika vodi obiteljske poslove - bar na jednoj pulskoj plaži te iznajmljuje kuću za odmor. On je preuzeo brigu oko šestogodišnje kćerkice. Bivša odbojkašica Erika i Stipe u braku su 6 godina, iako je, kaže Stipe, važnije da su zajedno punu 21 godinu. Što je još Stipe Drviš otkrio o privatnom životu pogledajte u video prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene