Vatreni ljubavnici

Pred njim su se razodjenule brojne ljepotice - ali one ga više ne zanimaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pred njegovim su se objektivom razodjenule brojne poznate žene, te je ovjekovječio neke od najvećih svjetskih glazbenih umjetnika.

Osebujni umjetnik Stephan Lupino priznao nam je kako se zasitio fotografije i velikih zvijezda te otkrio planove za povratak u New York.

Pogledaj i ovo Stephan Lupino Ukrala sve poglede Stephanu Lupinu u izlasku se pridružila prelijepa kći koju nemamo često priliku vidjeti u javnosti

Vatreni ljubavnici Stephana Lupina nova su senzacija za stotine putnika koji svakodnevno prolaze Međunarodnom zračnom lukom Zagreb. Slike i skulpture osebujnog umjetnika ubrzo će otputovati preko bare, gdje je Lupino davnih 80-ih palio i žario.

Snima se dokumenatarac o životu Stefana Lupina

Predomislio se – ipak ne može bez golišavih ljepotica?

Iako ga u Hrvatskoj drže majka i djeca, priznaje kako bi se odmah vratio u SAD, u kojem njegov lupinizam cijene mnogo više nego kod kuće. Dok svi i danas uz njegovo ime prvenstveno vežu fotografiju i brojne ženske muze, Lupino je fotoaparat umirovio.

Na našoj sceni, priznaje, nema te zvijezde koja bi mu promijenila mišljenje. 'Poznate ličnosti me nikada nisu zanimale, uvijek ih jesam snimao jer su tražili nekad je bilo u redu, kad sam se npr u NY s rokerima družio ali te poznate ličnosti mi nikad nisu bile neki gušt. Zbog toga mi fotografija nije više interesantna. Naši celebritiji me pogotovo ne zanimaju', rekao je Lupino.

Osvojiti ga je uspio tek dvojac 2Cellos. 'Sa 2Cellos sam surađivao na prvom albumu sa svojim stolicama. Drugi album su snimali u Americi, a sad treći sam ja opet snimao djelomično sa svojim skulpturama i još sam posebno radio njihove potrete. Već prvi put kad smo radili smo se jako sprijateljil, bila je to kul suradanja, oni su jako talentirani i našli smo se', otkrio je Lupino.

Stjepan Hauser iz 2Cellosa otkrio kako je zadobio ozljedu vrata

Iako ga prati glas velikog zavodnika, ljubav danas pronalazi samo u svojim skulpturama. 'Bez ljubavi nema opstanka, stalno mora neka ljubav bit. Ovo je najveća ali uvijek ima drugih ljubavi koje to popraćuju. Znači ima nekih romantičnih ljubavi? Romantika je meni sada u skulpturi', priznao je.

Što je još Lupino otkrio ekipi inMagazina pogledajte u prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene