Svaka čast!

PRODAJE SE ZA 200 TISUĆA DOLARA Lupinova skulptura izložena u New Yorku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Skulptura se nalazi u ekskluzivnom klubu Domenica Vacce koji se nakon izložbe u New Yorku zaljubio u Lupinov rad.

Stephana Lupina pamtimo po seksi fotografijama koje su krasile čak i modnu Bibliju Vogue. No, danas on ispisuje novo poglavlje života. Njegove skulpture osvojile su Amerikance. Jedna od njih u njujorškoj galeriji prodaje se za nevjerojatnih 200 tisuća dolara. Unatoč vrtoglavom iznosu, Lupino je strogo zabranio prodaju bogatim Rusima.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Skulptura se nalazi u ekskluzivnom klubu Domenica Vacce koji se nakon izložbe u New Yorku zaljubio u Lupinov rad. Ime ovog dizajnera poznato je brojnim holivudskim zvijezdama od Daniela Daya Lewisa do Foresta Witakera. Kada je uređivao svoje sjedište koje luksuz odvodi na najvišu razinu u njega je smjestio čak dvije Lupinove skulpture i to na najprestižnijoj lokaciji u New Yorku. Iako Lupina najviše pamtimo po fotografijama ženskih aktova danas, tvrdi, niti jednu poznatu Hrvaticu ne bi želio razodjenuti ispred objektiva.

Uostalom objašnjava u svijetu je on daleko poznatiji po muškim, nego po ženskim aktovima. Dokaz tomu je i činjenica da je za čak 10 tisuća dolara prodana upravo njegova fotografija s muškim modelom. Što je još otkrio, provjerite u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene