Akcija u Splitu

Sve žari i pali, noćni je život zavladao gradom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Naša poznata lica znaju kako izlazak pretvoriti u dobru zabavu.

Pripreme za turističku sezonu su u punom jeku, a dokazuju to i otvorenja noćnih klubova. Jedan takav otvorio se i u dalmatinskoj metropoli. Idealna prilika za nas kako bismo sreli naše poznate.

Pogledaj i ovo showbuzz Svi u Split U Hrvatsku i ove godine dolaze vodeća imena svjetske DJ scene!

A da je Split jedva dočekao da kišna sezona napokon prestane - dokaz je i puni novootvoreni klub. Svi željni dobre atmosfere na otvorenom, sinoć su bili na jednom mjestu, a naša poznata lica znaju kako izlazak pretvoriti u dobru zabavu.

"Malo plešem, ludujem, obično sam s ekipom i nama kada smo zajedno to je uvijek recept za jednu dobru zabavu", kaže Matej Cvitanović, mister turizma 2013.

"Budući da ne izlazim često - onda idem do kraja, ujutro idem po burek, krafne, sve što ide. Zbog posla nemam vremena baš izlazit ali kad izađem jednom u dva mjeseca onda to odradim pošteno da iduća dva mjeseca mogu biti miran i radit", kaže Aleksandar Šekuljica, modni dizajner.

Mira nema lijepa Marina Fernandez koja je osim glume u svoj život dovela i glazbu te kako stvari za sada stoje - čeka je dugo radno ljeto.

"Nakon glume malo za odmorit dušu su pisme i tako je sve krenulo ovo ljeto sam po otocima uglavnom po Hvaru. Moram reći da se priprema i jedan film, naš film, triler jedan lijepi triler dobar tako da ne smijem puno otkrivat ali bit će odlično", kaže Marina.

A tko je još i gdje partijao pogledajte u prilogu IN Magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene