Kakav urnebes

STIGLI NA NEPOSTOJEĆU GAŽU 'Dođemo u Dubrovnik i nema ničega'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Soul fingersi otkrili su nevjerojatne detalje iz karijere.

Soul fingers manija krenula je Jadranom - davno je prošla 1991. godina kada su se braća Denis i Haris odlučili osnovati bend koji će se bazirati na soul 60tih. Iza njih je mnogo koncerata, pjesama ali i lijepih provoda - Složna braća uvijek su zajedno.

'Ja počnem rečenicu on je završi, znači dobro je.
On zna moje rečenice ja njegove. Šalim se ali dobro se slažemo gle kažu dvoglavi zmaj (smijeh). On ima svoj jedan temperament. Ja imam svoje hirove on svoje ali dobro. Zajedno smo sasvim dobar čovjek haha', prepričavaju Denis i Haris Ahmetašević.

Pogledaj i ovo Soul fingers (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Hit-zabava SoulFingersi pripremaju prave blagdanske poslastice: Obavezno odite na ove koncerte!

I tako već 25 godina, sloga na pozornici ali i van nje recept je za uspjeh koji imaju. Oni su bili jedini strani bend u Portorožu gdje su svirali na najvećem europskom okupljanju bikera, priznaju - motore su htjeli cijeli život.

Nikada neće zaboraviti gažu u Dubrovniku koju manadžerica nije uspjela realizirati do kraja zbog zdravstvenih problema, a njima je to zaboravila reći. Što se točno dogodilo saznajte u video prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene