Ljubav ili prijateljstvo?

Nova ljubav Snježane Mehun? Afriku obišla u društvu vlasnika rudnika

Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun (FOTO: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) +0 Snježana Mehun (FOTO: Instagram) Galerija

Snježana Mehun zimske je praznike već tradicionalno provela u Africi. To znamo svi... No sada vam otkrivamo i s kim ih je provela...

Umjesto u planinama i snježnim radostima, Snježana Mehun zimske je praznike već tradicionalno provela u Africi. No ovog je puta uživala u društvu Marka Sumića, vlasnika rudnika, s kojim je provela Badnjak i proslavila svoj rođendan. Svoju afričku priču poduzetnica je podijelila s našom ekipom.

Pogledaj i ovo showbuzz Škicnite kako im je Prizori na koje ćete biti ljubomorni

"Tu energiju ljudi, zemlje, svega, osjećam se tamo jako dobro. Osjećam se kao doma", otkrila je Mehun. Snježana je afričke dane provodila s Markom Sumićem iz Australije. Upoznao ih je zajednički prijatelj. Mnogi nagađaju kako je s ovim vlasnikom rudnika u Kongu veže nešto više od prijateljstva. Mark je svakako pogodio da su putovanja Snježani velika strast.

"On ima tamo inače rudnik i bavi se tim poslom, i nekako mi smo o tome pričali, i rekao je: "OK, pod uvjetom da idemo i negdje gdje se možemo kupati.' Kongo nije zemlja gdje imaš resorte gdje možeš uživati", dodaje poduzetnica. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Snježana Mehun (FOTO: Instagram) Snježana Mehun (FOTO: Instagram)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene