voli seksi krpice

Snježana Mehun ima novi biznis! I njime oduševljava poznate Hrvatice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poduzetnica Snježana Mehun odnedavno plovi i modnim svijetom. U suradnji s 23-godišnjim kreatorom osmislila je vlastitu kolekciju haljina.

Mnogi kažu kako je Stradun najglamuroznija modna pista. Djelomično zato jer se uglancani kamen sjaji pod noćnom rasvjetom, a ništa manje važna nije ni činjenica da se tu uvijek nađe pomno dotjeranih dama. Vjerojatno u tome treba tražiti razlog zašto se Glamour fashion show dogodio upravo tu. "Predivan je osjećaj gledati reviju na Stradunu. Ovo je jako lijepo", kaže plus size manekenka Lucija Lugomer.

Pogledaj i ovo In Magazin: In vrt - 1 Uskoro Znate li nekoga komu bi uređenje vrta ispunilo snove? Priuštite mu nezaboravno iznenađenje u novom nastavku serijala IN vrt!

Pravu senzaciju svojim haljinama izazvala je Snježana Mehun koje je osmislila u suradnji s mladim kreatorom Antunom Tinom Brišarom. "Mi smo nešto kao Dolce&Gabanna", u šali govori Mehun. "Stvar je u tome da smo prema nekim mojim zamislima zajedno osmislili kolekciju", pojašnjava Snježana.

Haljine su nosive, ženstvene te se ovisno o modnim dodacima mogu nositi od jutra do mraka."Volim da je to uvijek malo seksi. Nisam sama sebi bitna i ne mislim da svi moraju nositi ono što ja nosim. Poslušala sam Tina koji ima samo 23 godine, a jako je talentiran i odlično surađujemo", govori Mehun.

Snježanine haljine oduševile su i Anu Rucner, koju brine činjenica što će joj sinčić Darijan uskoro krenuti u peti razred. A svi znamo da je to velika promjena u životu osnovnoškolaca."Imam veću tremu od njega, ali mislim da će biti sve dobro", oprimistična je violončelistica.

 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene