Tajnovita poduzetnica

Snježana Mehun: 'Rekla sam da o tome više neću pričati!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Snježana Mehun pred kamerama inMagazina komentirala je vezu s 27-godišnjim nogometašem Markom Šimićem, a uz ostale domaće zvijezde, otkrila je kako se priprema za ljeto.

Tijelo kao u misice san je mnogih žena. Neke s više, neke s manje truda dolaze do željenih rezultata. No svaka ima svoj recept. 'Držim se one dobre stare - tenisice, trčanje i paziti što jesti, u kombinaciji s nekim aparatićima', otkrila je svoju tajnu glumica Mila Elegović.

Pogledaj i ovo Snježana Mehun (Foto: Instagram) Pod dojmom je Domaća poduzetnica u australskoj avanturi: "Od danas za mene pojam vrućine ima potpuno novi smisao"

No, čak čak 90 posto žena bijele puti muku muči s celulitom. 'To sam shvatila kad sam bila u Africi, u Keniji. Tamo nitko nema celulit. I nitko nema problema s ovim mekim čudnim naslagama koje se pojavljuju na mjestima na kojima ne želimo', rekla je Snježana Mehun koja će nadolazeće ljeto provesti radno. Ipak, naći će se vremena i za odmor s dragim ljudima.

Snježana Mehun na Instagramu objavila svoju golišavu fotku

 

To bi mjesto mogao zaslužiti 18 godina mlađi nogometaš Marko Šimić, s kojim je u vezi navodno tri mjeseca.

'Pa neću o tome. Rekla sam da više neću o tome uopće pričati. Jer svaki put priča ima neki tijek, onda ode u nekom drugom smjeru pa onda to moraš objašnjavati', atraktivna poduzetnica rekla je tajnovito.

Kako se još domaće zvijezde pripremaju za ljeto, provjerite u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene