Kad stvari krenu krivo

Koje pogreške se ne opraštaju na prvom spoju?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Seksologinja Nataša Barolin Belić nudi neke korisne savjete za prvi spoj.

Napokon je došao i taj dan. On ili ona su vas napokon zamijetili i pozvali vas na taj dugoočekivani prvi spoj. Međutim, nešto je krenulo krivo. Ne brinite se, nije smak svijeta i definitivno - niste jedini. Katastrofe na spojevima nisu rezervirane samo za vas.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

'Probat glumit da si nešto drugo nego što zapravo jesi, to je uvijek ona prva greška koju uvijek skupo platiš', rekao je glumac Dušan Bućan.

Čini se da je upravo ovu pogrešku učinio i jedan Majin udvarač.

'On obukao odijelo jer je pročitao da ja to volim, bijela košulja, sve divno, krasno. I meni padne vilica i ja se sagnem da uzmem vilicu i pogledam u cipele, a frajer na crne cipele i lijepo odijelo ima bijele sokne s teniskim reketima. Znači, ja gledam dolje i ne vjerujem, pa ovo je neka zezancija, pa nemoguće da se ovaj lik obukao kao da sad idemo na trening. Ja sam mislila da ću se rasplakati od tuge, čovjek mog života, zamisli', rekla je Maja Šuput.

Slavni o svom prvom spoju: 'Poljubio me u obraz i ja sam se tresla danima'

'Znalo se dogoditi neki put da mi se djevojka opiše kao, jer se nismo nikad prije vidjeli, nazove me i hoće se naći sa mnom, opiše se kao bajna vila, ja dođem, a ono Bepa Jozefova iz Alan Forda', rekao je Jurica Pađen.

'Čovjek uči dok je živ, pa se nekako nadam da sam neke stvari naučio. Zahvaljujem se ovom prilikom svim djevojkama koje su tolerirale moje gluposti', kaže glumac Dušan Bućan.

Seksologinja Nataša Barolin Belić nudi neke korisne savjete za prvi spoj:

• Ukoliko to inače nije vaš stil, izbjegavajte prenapadnu odjeću ili šminku, jednako tako prenapadne viceve ili vulgarnosti.

• Pazite da ne uzmete monolog i 15 minuta pričate samo o sebi.

• Kada su u pitanju bivše veze, na prvom spoju možete lagano ispitivati i možda početi od laganog dodira i ako osoba povuče ruku, to je to.

• Prevelika iskrenost ipak se savjetuje za neku drugu priliku, pa su tako okretanje očima, neprestano tipkanje po mobitelu i jasno naglašavanje nezainteresiranosti strogo zabranjeni, baš kao i monolozi ili, još gore, hvalospjevi.

• Treba se, dakako, pripaziti i na osobnu higijenu, ali i određene manire.

• Kašnjenje je također strogo zabranjeno, baš kao i neprestano provjeravanje koliko je sati jer time, dakako, jasno dajemo do znanja da zapravo samo želimo što prije otići.

• Kada je u pitanju piće ili hrana, tražite ono što vi volite popiti, a ne ono što će druga osoba.

• Moramo li uopće objašnjavati da je laganje uistinu nepotrebno?

• Dobro je pokušati se šaliti, pokušati biti opušten i duhovit koliko to ide, možda zaista pričati o nekim svojim nespretnostima na nekim prijašnjim dejtovima, zašto ne?

• Jedno je sigurno - budite svoji i zasigurno nećete pogriješiti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene