pripremite se

Slavni prate najnovije trendove u njezi kože

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Preživjeli smo zimu, no ona je svakako ostavila traga na nama u ovom ili onom smislu ali najviše ipak na našoj koži koju sada treba revitalizirati, nahraniti i pripremiti za ova, mnogima, malo ljepša godišnja doba.

Ipak nije kasno za kožu, tu su mnoge blagotovorne kreme i dakako kozmetički tretmani. Stručnjaci tvrde, starenje počinje rano, već iza dvadesete godine života, stoga treba obratiti pažnju i na preventivne tretmane u tim nešto mlađim godinama.

Pogledaj i ovo showbuzz par iz pule U braku i na pozornici skupa su više od 20 godina: "On mi cijeli život piše romantične pjesme"

Dr.Sc. Ivana Nola, stručnjakinja u dermatologiji, predstavila je najnovije trendove u njezi kože. Biostimulacija je prvi korak i provodi se s malim instrumentom - dermarolerom.

>> 'Jednom sam pojela 2 kg šumskih jagoda, koža mi je danima mirisala'

Sljedeći tretman koji preporučuju stručnjaci je terapija s uređajem koji koristi topli CO2. Ipak tretmani najpopularniji kod nas u borbi protiv bora ipak su fileri i botoks. Fileri se razlikuju te se oni slabiji mogu upotrebljavati također preventivno, već iza 25. godine života.

'Najbolje je dobro raspoloženje potpomognuto ovim poluprirodnim recimo kisikom organskim kremama i malo ljubavi u proljeće', smatra Mia Begović.

Složit ćete se s poznatim damama, koži možemo pomoći i učiniti je ljepšom, no ipak, koliko god zvučalo klišejizirano , bitno je ono što dolazi iznutra jer ondje se skriva istinska ljepota svake osobe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene