Sijeda kosa

Jadranka Kosor o frizuri koja ju je obilježila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ponosni smo na žene koje sa stilom nose svoje srebrne vlasi.

Dok glumice poput Helen Mirren ili Meryl Streep ne možemo zamisliti nikako drugačije nego sa sijedom kosom, naše se zvijezde svim silama bore s ovim prvim znakovima starenja.

Pogledaj i ovo Jadranka Kosor - 1 "A ako je friški ministar...'' Jadranka Kosor komentirala golišave fotke novog ministra koje je naglo obrisao, nisu joj uspjele promaknuti!

'Bitno je imati kosu, a sada da li je ona sijeda ili nije. Moram priznat najgore je vidjet muškarca koji se onako uvjerljivo, pod navodnicima, ofarba i to pogotovo na suncu, onda imate milijun tih preljeva. To ne volim i neka se ne uvrijede, ima i mojih prijatelja i poznanika koji to rade, meni je to grozno', kaže Ivica Propadalo.

I dok će se mnogi složiti s time kako muškarci svoje sijede nose šarmatnije od žena, ranije se s njima i susreću.

'Najgora je stvar vidjeti kad vam probijaju, imate dugu kosu i probijaju vam te sijede, mislim da to nije dobro i žene trebaju da se farbaju i to mi je ok, ali muškarci bogami nikako, to je užas', dodaje Propadalo.

'Ja znam dosta muškaraca koji bojaju kosu i to recimo ne mogu razumjeti', dodala je bivša premijerka Jadranka Kosor.

Što god muškarci mislili o tome, ponosni smo na žene koje sa stilom nose svoje srebrne vlasi. Prekrasna bivša manekenka Zvončica Vučković, Tihana Harapin Zelpugin ili pak političarka Jadranka Kosor. Sve su do jedne sijedu kosu pretvorile u svoj zaštitini znak.

'Smatram da svatko tko je na javnoj sceni, mora biti na javnoj sceni sa svime onime što zapravo jest u stvarnosti, a s druge strane nisam imala vremena niti ideju da od prve sijede vlasi počinjem nešto poduzimati, kasnije je to postalo normalno. Sad zaista ne bih mogla zamisliti ništa drugo osim ove moje prirodne boje', kaže Jadranka.

Dok je još prošle godine dobar dio mladih djevojaka u salonima tražio bijelu boju kose, glumica Mila Elegović veseli se danu kada više neće bojiti kosu.

'Iskreno farbam se toliko dugo, negdje od svoje 16, 17. godine da više ne znam ni kakva mi je prava boja kose, ali ja sam jedna od žena koja se veseli sijedima', kaže Mila.

A cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene