Mladenačke muke

Tko je strahovao od trudnoće zbog prvog poljupca?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi poljubac pamti se cijeli život.

Neke se stvari pamte cijeli život, a jedna od njih zasigurno je prvi poljubac.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

'Ma da, pa sjećam se svog prvog poljupca, pa svi se sjećaju svog prvog poljupca, kako pjesma ona kaže', prisjeća se Ivana Balaban.

'Sjećam se svog prvog poljupca i to jako dobro. Bio je u Sloveniji, u Brežicama u Fići s dečkom koji se zove Robert, on je bio malo stariji od mene i bilo nas je petero u tom Fići, žešći stiskavac, i on ti je mene nabrzaka poljubio, to je bio pravi kiss ako misliš s jezikom, da. Ne sjećam se jel to bilo sočno ili ne jer sam ja bila u mrtvom šoku jer sam se ja zadnja u društvu poljubila, mene je bilo jako strah toga, ne znam zašto. Čovjek ne bi rekao, ali ja sam inače malo sramežljivija, znaš. I da, prvi pa Slovenac, ja sam odmalena radila na međunarodnim odnosima', priznaje Maja Šuput.

I dok se prvog poljupca neki, kao što pjesma kaže, rado prisjećaju, drugi bi ga, pak, najradije zaboravili.

O ovome se šuškalo, a sada je potvrđeno – otkrio ih poljubac!

'Mislim da se svi sjećaju svog prvog poljupca. Sjećam se da mi je ostao u lošem sjećanju. Nije mi se svidio baš prvi poljubac', kaže Kristina Bradač.

I dok je jednima ostavio gorak okus, druge se, poput Lejle, radije prisjećaju svojih prvih bračnih poljubaca.

'Pamtim ispred oltara prvi, taj ću valjda pamtiti cijeli život jer taj je stvarno nešto posebno. Prožmu vas emocija da shvaćate da je to stvarno zauvijek. Odnosno percepcija braka kao takva je po mome točna, trebalo bi trajati zauvijek, nekako je to posebno. E sad prvi poljubac, predzadnji ili najljepši, ne može se usporediti s prvim bračnim', priznaje Ivana Delač Đolo.

'To je bilo jako davno, bilo je, doduše, negdje u srednjoj školi čak poljubac prvi jer sam bila tako odgajana da sam mislila da kad se prvi put poljubim da ću ostati trudna, časna riječ. Meni moji ništa nisu objašnjavali, ja sam živjela u staklenom zvonu. Saša zna da mi nije prvi u životu, bilo bi glupo da sam do svoje 38-e čekala njega, ali je bilo sve nekako poplašeno', rekla je Tihana Harapin Zalepugin.

Što ostali kažu, pogledajte u prilogu In Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene