Melem za oči

Slavne Hrvatice u bikiniju - jedna ljepša od druge!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su vam odlučle pokazati kako i gdje se odmaraju!

Omiljeni rekvizit naših zvijezda na plaži postao je, čini se, pametni telefon. Priliku da snime popularni selfie u opuštenom izdanju te njime razvesele svoje obožavatelje iskoristile su brojne ljepotice.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

Skinula grudnjak i uživala na luksuznoj jahti!

U gustom rasporedu ljetnih nastupa, Severina je uhvatila nekoliko dana za odmor te svoje vruće odjevne kombinacije s nastupa zamijenila jednostavnim crnim kupaćim kostimom.

 

I u tom je izdanju na fotografijama bez imalo šminke obarala rekorde u broju 'klikova' na internetu. Obožavatelje je posebno iznenadila opuštenom fotografijom na kojoj je ogrnuta ručnikom svojeg sinčića Aleksandra. 

Na društvenim je mrežama izazvala samo pozitivne komentare, a bijelim se kupaćim kostimom pohvalila i modna dizajnerica Anamarija Asanović. Pokazala je i ljubav prema šarenim uzorcima, a lavinu komentara izazvala je fotografijom u stilu kraljice selfieja Kim Kardashian.

Nina Badrić se uglavnom hvalila trenucima opuštanja pa je zato njezina fotografija u simpatičnom kupaćem kostimu točkastog uzorka izazvala pravu senzaciju.

A domaćom kraljicom selfieja zasigurno možemo proglasiti Maju Šuput. Iako je na odmoru bila vrlo kratko, pokazala je da se u Grčkoj i na našoj obali vrhunski zabavljala. Kolekcija jednodijelnih i dvodijelnih kostima savršeno joj pristaju, a zabava uz nastupe nastavlja se i dalje.

Grčku je u društvu prijateljica posjetila i Lana Jurčević.

Vedre boje na plaži preferira i Pamela Ramljak, a svojom nas je opuštenošću posebno iznenadila Blanka Vlašić. U ovakvom je izdanju u društvu brata Luke zaista rijetko možemo vidjeti.

Prilog u cijelosti pogledajte u IN Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene