Kakva raskoš

Najskuplji kamenčići zvijezda: Ljubav se mjeri u MILIJUNIMA

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zaručničko prstenje ima posebnu simboliku. To je vrlo intiman dar koji je dragocjen za dvoje zaljubljenih. No kada su u pitanju svjetske zvijezde, SImbol ljubavi, zaručnički prsten nerijetko postaje i stvar statusa.

Kada je Princ William zaprosio Kate Middleton oči cijelog svijeta bile su uprte u njih. Iako njezin prsten nije najskupocjeniji, svakako se radi o najpopularnijem zaručničkom prstenu. Princ William zaprosio je svoju djevojku prstenom koji je uoči zaruka danima nosio u ruksaku.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 1 Najslavnija sestra Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

Radi se o prstenu kojim je njegov otac, princ Charles zaprosio Williamovu majku princezu Dianu. Radi se o 18-karatnom prstenu s ovalnim safirom. Ovaj prsten procijenjen na 85 tisuća funti osobno je izabrala legendarna princeza Diana. Dok su neki tu gestu prihvatili kao posvetu svim lijepim sjećanjima vezanih uz 'narodnu princezu' Dianu, drugi su u njemu vidjeli podsjetnik na sve tragične događaje kraljevske obitelji.

Ako je zaručnički prsten ovoliki, kakvo će tek biti vjenčanje

Kim Kardashian - u povijest ulazi s dva najskuplja zaručnička prstena. Prvi joj je dao - prvi suprug Kris Humphries. Kao što je prsten vrijedan 2 milijuna dolara ušao u legendu, tako je i trajanje ovog ekspresno kratkog braka. Radi se o prstenu od 20 karata, a napravila ga je Kimina prijateljica i omiljena dizajnerica nakita poznatih zvijezda Lorraine Schwartz. No, puno više na ljestvici najskupljeg zaručničkog prstenja Kim je omogučio Kanye koji je zaprosio s 15 karatnim dijamanom procijenjenim na dva milijuna dolara.

 

Camera shy lol @voguespain #KimNoFilter

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Posh Spice Victoria Beckham vlasnica je 4 milijuna funti vrijdnog Chopardovog 19karatnog dijamanta. No zanimljivo je kako je to tek najvrijedniji od njezinih 13 zaručničkih prstenova. Naime, kako im je bogatstvo raslo Victoria nije bila zadovoljna 65 tisuća funti vrijednim dijamantom kojim je David zaprosio 1998.

 

Happy anniversary, I love u so much x I'm so proud of our beautiful family x

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Beyonce - Lorraine Schwartz zaslužna je i za ovaj prsten od 18 karata. Emerald-cut solitarie dijamant Jaya je stajao 5 milijuna dolara.

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

Elizabeth Taylor - vrijednost 30-karatnog zaručničkog prstena holivudske dive teško da može netko nadmašiti. Procijenjen je na 8,8 milijuna dolara, a svojedobno ju je njome zaprosio Richard Burton.

Više o ovoj temi pogledajte u prilogu inMagazina.

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene