O manekenkama se sve zna

Slaba zarada i nemoralne ponude: ''Kod nas nema kruha''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenke su već stalna tema u medijima, no što je s muškim manekenima? Ovog puta zavirili smo u njihov svijet.

Zavirili smo u svijet muškog modelinga. Dečki su nam povjerili zašto su umjesto primjerice nogometaša, odlučili postati manekeni. Vodimo Vas u backstage castinga, na kojem se biraju manekenke i manekeni za jedno od najstariji modnih događanja u Europi, domaću reviju "Zlatna igla".

Pogledaj i ovo Maja Šabić Mala nezgodica! Izvršni producent MasterChefa otkrio po čemu pamti njegovu pobjednicu Maju Šabić: "Ono što je tad izrekla mi nismo mogli nikako stavit na TV"

Mladi manekeni otkrivaju da su se na manekenstvo odlučili baviti nakon sugestija i par komplimenata. "Za mene je to počelo u četvrtom srednje, dobio sam par komplimenata, malo sam si dobio krila, zašto ne", priča Dino Rašidkadić. I dok žene zarađuju od manekenstva, dečki kažu da kod njih i nema baš kruha. "Pa nema baš puno posla, a ni puno novaca", tvrdi Matija Akrap. A spremni su i na nemoralne ponude. Pitamo se koliko su česte u muškom modelingu!

"Nije vam to baš tako, to se uvijek misli da tako po defoltu idu te nemoralne ponude, ali nije to baš tako", otkriva Filip Šerić. Usto, dečki, za razliku od cura, ne govore na sva zvona da su manekeni. Što su još otkrili muški modeli, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene