HIt?

Evo što se dogodi kad tamburicu zamiješ riječi - 'guzica'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nova pjesma Mate Bulića ima u sebi heavy metala i stihove koji nemaju smisla.

Poznati pjevač saznao je to tek kad je došao u studio, gdje su ga dočekali producent Branimir Mihaljević i Dalibor Petko. Uvjerivši ga da je u pitanju hit, Mate Bulić bez pogovora je pristao snimiti novu pjesmu i proći svu torturu, koju mu je pripremila ekipa u studiju.

Pogledaj i ovo Goran Navojec pa što se ovo dogodilo?! Apsolutnom ludilu zbog Mate Bulića nije odolio ni Goran Navojec, priznao je da ga je ponijelo ono što je vidio!

'Ni u jednom trenutku nisam posumnjao u njihovu dobronamjernost', rekao je Bulić, kojeg je spomenuti dvojac bezbroj puta prekidao i davao mu savjete.

VIDEO Pjevača izbezumila nasrtljiva zaposlenica radija!

U sred pjesme pojavio se i heavy metal solo na gitari. 'Zvučalo je kao da Satriani pada s helikoptera i svira', izjavio je Branimir Mihaljević, no Mate je rekao da je to odlično. 'Imao sam toliko respekt prema ovoj dvojici da se nisam usudio ništa reći', kaže Bulić. Vrhunac snimanja nove pjesme bio je kad su mu promijenili tekst. 'Ni po babi, ni po stricu. Udri nogom u tamburicu. Pa da vidiš - sokol ticu' glasili su stihovi, koji je samo za ovu prigodu osmislio Žera iz Crvene jabuke. No Petko je odlučio riječ tamburica zamijeniti sa riječju guzica.

Sve to pogledajte u videu još jedne skrivene kamere inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene