Dubrovačke ljetne igre

Igre su počele: Dan prije gađali ih rajčicama, na otvorenju pokupili pljesak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otvaranje Dubrovačkih ljetnih igara odvelo nas je stazom sjećanja u slavne dane kada su pozornicama grada vladali Goran Višnjić, Rade Šerbedžija i Daniel Day Lewis. Među uzvanicima bile su brojne poznate osobe.

Malo koji par doživi zlatni pir, a glumac Ljubiša Samardžić i supruga Mira upoznali su sada već daleke 1964. godine. I od tada ljeta su im nezamisliva bez Dubrovnika. Ove godine na Dubrovačkim ljetnim igrama bit će prikazana i predstava ocijenjena kao sigurnosni rizik.

Pogledaj i ovo Dubrovačke ljetne igre (Foto: PR) Kulturni spektakl Počinju 69. Dubrovačke ljetne igre

Željko Bebek i Maksim Mrvica zaljubili su se u ukleti dubrovački otok Lokrum

'Elementarne čestice' napisao je kontroverzni Michel Houellbecq koji u novom romanu opisuje Francusku u bliskoj budućnosti s mulimanskim predsjednikom na čelu. Iako je publika na svečanom Otvorenju igra izvođače pozdravila ovacijama dan prije na generalnoj probi nezadovoljni uzvanici gađali su ih rajčicama.

Otvorenje Igara vratilo nas je u najslavnije dane festivala i moramo priznati gledajući ih pomalo nas je uhvatila sjeta. Jer sjetili smo se kako je to nekoć bio veličanstven događaj.

Glumac Nikša Kušelj na otvorenju je izgovorio Pometov monolog iz Dunda Maroja, dok je glumica Judita Franković sve je iznenadila promjenom imagea. Naime, od brinete postala je plavuša. I moramo priznati super joj stoji.

Kako je bilo, pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene