showbuzz blok

Koga će 'počupati' Rozga, tko ljubi, i koga prati skandal oko golih fotografija?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sve važne showbuzz vijesti na jednom mjestu. Što ste propustili?

Luka Šulić i Stjepan Hauser nastupili su na gala priredbi Celebrity Fight Night u Firenci, jednom od najelitnijih dobrotvornih evenata u svijetu. Ovaj tradicionalni događaj privlači velik broj utjecajnih ljudi i slavnih osoba, a dvojac 2Cellos je oduševio mnoge od njih. Luka i Stjepan su nastupili s Andreom Bocellijem, koji ih je i pozvao da budu posebni gosti, i to pod ravnanjem čuvenog dirigenta današnjice Zubina Mehte.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

Njihovim nastupom bila je oduševljena i slavna holivudska glumica Sharon Stone. Stjepan je rekao da ga je glumica oduševila, priznavši mu da već neko vrijeme prati njihov rad te dodao da je bila zaista draga i simpatična. Što je rekla njegova djevojka Jelena Rozga, nije još poznato.

Što će reći Rozga? Stjepan se družio sa Sharon Stone osobno!

 

A photo posted by 2CELLOS (@2cellosofficial) on


Organizatori natjecanja za Miss Amerike ispričali su se glumici, pjevačici i manekenki Vanessi Williams, koju su 1983. godine natjerali da vrati krunu, nakon što je jedan poznati magazin objavio njezine golišave fotografije.

Na snimanju joj je, kaže, bilo ugodno, i vjerovala je da fotografije neće dospjeti u javnost, no nakon što je tada 21-godišnjakinja postala Miss Amerike, fotograf ih je prodao slavnom magazinu i nastao je skandal.

 

Post pageant smooches from outgoing #MissAmerica @RealKiraKazantsev after crowning new @MissAmerica

A photo posted by Vanessa Williams (@vwofficial) on

Severinin dečko Igor Kojić gotovo svakodnevno na društvenoj mreži dokazuje koliko voli svoju djevojku. Posljednji put to je učinio objavivši fotografiju, uz definiciju matematičke konstante, odnosno broja PI, a Severina mu je napisala da joj je i na jednostavniji način mogao reći da je voli. I dok si poznati par međusobno izjavljuje ljubav i uživa u svakom zajedničkom trenutku, Seve je pred kamerom inMagazina priznala da će se uskoro udati za Igora.

Sve detalje saznajte u prilogu inMagazina.

 

Matematicka konstanta pi {3.14159...} se cesto koristi u matematici i fizici. π je malo slovo grckog alfabeta i menja se sa pi kada je nedostupno. U euklidskoj planimetriji, π se može definisati kao odnos obima i precnika kruga, kolicina ljubavi prema partneru koja je beskonacna ili kao povrsina kruga poluprecnika 1 (jediničnog kruga).

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene